• Information
    Windows 11

Hitta vanliga frågor och svar här.

• Respons

Läser in...

OMEN Laptop 15-ek1013no Produktspecifikation

Maskinvara

Produktnummer
49L15EA
Produktnamn
OMEN Laptop 15-ek1013no
Mikroprocessor
Intel® Core™ i7-10750H (2,6 GHz basklockfrekvens, upp till 5,0 GHz med Intel® Turbo Boost Technology, 12 MB L3-cache, 6 kärnor)
Minne, standard
16 GB DDR4-2933 MHz RAM (2 x 8 GB)
Grafikkort
NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 GPU för bärbara datorer (8 GB GDDR6 dedikerat)
Hårddisk
512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optisk enhet
Optisk enhet ingår ej
Bildskärm
15,6 tum (39,6 cm) antireflexbehandlad FHD, 144 Hz, IPS-bildskärm med 7 ms svarstid och mikrokant, 300 nits, 72 % NTSC, (1920 x 1080)
Trådlös anslutning
Intel® Wi-Fi CERTIFIED 6™ AX201 (2x2) och Bluetooth® 5 kombinerat (stöd för överföring i gigabithastigheter)
Nätverksgränsnitt
Integrerat GbE LAN 10/100/1000
Expansionsfack
1 SD-mediekortläsare för flera format
Externa portar
1 Thunderbolt™ 3 (40 Gbps signalfrekvens) med SuperSpeed USB Type-C-® 10 Gbps signalfrekvens (DisplayPort™ 1.4, HP Sleep and Charge); 1 SuperSpeed USB Type-A 5 Gbps signalfrekvens (HP Sleep and Charge); 2 SuperSpeed USB Type-A 5 Gbps signalfrekvens; 1 HDMI 2.1; 1 mini DisplayPort™; 1 RJ-45; 1 AC smart stift; 1 kombinerat hörlurs-/mikrofonuttag
Minimimått (B x D x H)
35,79 x 23,97 x 2,29 cm
Vikt
2,45 kg
Typ av nätanslutning
200 W smart nätadapter
Batterityp
6-celler, 70,9 Wh litiumjon, polymer
Batteriets livslängd vid blandad användning
Upp till 6 timmar och 15 minuter
Batteriets livslängd vid video uppspelning
Upp till 8 timmar och 30 minuter
Webbkamera
HP Wide Vision 720p HD-kamera med integrerad dubbel digital mikrofonuppsättning
Ljudfunktioner
Ljud från Bang & Olufsen DTS: X® Ultra; Dubbla högtalare; HP Audio Boost

Programvara

Operativsystem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP Connection Optimizer; HP QuickDrop; OMEN Gaming Hub
Medföljande programvara
McAfee LiveSafe™; 1 månads kostnadsfri provperiod med Adobe
Förinstallerad programvara
ExpressVPN (30 dagars kostnadsfri testversion); LastPass Premium (30 dagars kostnadsfri testversion)
Programvara - Produktivitet & finanser
1 månads provperiod för nya Microsoft 365-kunder