HP+ OfficeJet-skrivare - Installera med HP Smart App (Windows 10, MacOS)

Det här dokumentet avser HP ENVY 6052e, 6055e, 6075e, 6452e, 6455e, 6475e, DeskJet 2752e, 2755e, 4110e, 4120e, 4121e, 4122e, 4123e, 4130e, 4132e, 4152e, 4155e, 4158e, OfficeJet 8010e, 8012e, 8014e, 8015e, 8022e, 9012e, Pro 8020e, 8024e, 8025e, 8028e, 8035e, 9010e, 9014e, 9015e, 9018e, 9020e, 9022e och 9025e-skrivare med HP Smart i Windows eller MacOS.
Konfigurera din nya HP+-skrivare med HP Smart.
obs!
För att kunna konfigurera och använda skrivaren måste den alltid vara ansluten till Internet.

Steg 1: Kontrollera att skrivarens maskinvara är konfigurerad

Innan du installerar HP Smart ska du se till att skrivarens maskinvara har installerats och är redo att anslutas till nätverket. Ta bort skrivaren och allt förpackningsmaterial från förpackningen, anslut skrivaren till en strömkälla, installera bläckpatronerna och lägg i papper i inmatningsfacket. Se installationsaffisch som följde med skrivaren för ytterligare hjälp eller på någon av följande webbsidor.

Steg 2: Installera HP Smart

Hämta HP Smart till din Windows-dator eller Mac och konfigurera sedan skrivaren.
  1. Gå till din Windows 10- eller MacOS-enhet 123.hp.com för att hämta appen och följ sedan anvisningarna på skärmen för att ladda ned och installera appen.
  2. När installationen är klar öppnar du HP Smart-appen.
  3. På välkomstskärmen klickar du på Fortsätt > Ja.
    Den gör det möjligt för HP Smart-appen att samla in användningsdata.
  4. Klicka på Konfigurera en ny skrivare.
    obs!
    Om du installerar HP Smart för första gången visas också alternativen Logga in och Hoppa över nu. Mer information finns i Avsnittet "Vanliga frågor" och "Logga in" och "Hoppa över".
  5. Följ anvisningarna på skärmen för att lägga till skrivaren.
    obs!
    Se till att ange nätverkslösenordet om du tillfrågas.
  6. Välj skrivare och klicka sedan på Fortsätt.
  7. Säkra anslutningen.
    • För skrivare med en pekskärm trycker du på bockmarkeringen.
      Tryck på bockmarkeringen
    • För skrivare utan pekskärm trycker du på knappen Information.
      Tryck på knappen Information
  8. Klicka på Fortsätt i nästa två fönster för att aktivera molnutskriftstjänster.
  9. Klicka på Fortsätt på erbjudandeskärmen för HP+.
    Visa HP+-erbjudanden
  10. Klicka på Aktivera HP+.
    Aktivera HP+
  11. Skapa eller logga in på ditt HP-konto. Om du inte har ett HP-konto, se Hur skapar jag ett nytt HP-konto i avsnittet Vanliga frågor.
  12. Fortsätt genom de följande tre fönstren för att konfigurera ditt nya konto och lösa in sex månader av kostnadsfria utskrifter och utskriftsplaner.
    Lösa in sex månaders HP+ utskriftsplaner
  13. Välj ett abonnemang som du vill ha och ange sedan leveransadress och faktureringsinformation.
    Välja bläckplaner
  14. När du är klar klickar du på Fortsätt i bekräftelsefönstret.
    Bekräfta bläckplaner
Installationen är nu klar. Klicka på Skriv ut för att börja skriva ut eller på Hoppa över utskriftssida för att hoppa över utskrift.
Hoppa över att skriva ut eller skriva ut en sida när installationen är klar

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Granska dessa vanliga frågor om appen HP Smart.