HP+ OfficeJet-skrivare - Installera med HP Smart App (Android, Apple iOS, IPadOS)

Detta dokument avser HP ENVY 6052e, 6055e, 6075e, 6452e, 6455e, 6475e, DeskJet 2752e, 2755e, 4110e, 4120e, 4121e, 4122e, 4123e, 4130e, 4132e, 4152e, 4155e, 4158e, OfficeJet 8010e, 8012e, 8014e, 8015e, 8022e, 9012e, Pro 8020, 8024, 8025e, 8028e, 8035e, 9010e, 9014e, 9015e, 9018e, 9020e, 9022e och 9025e genom att använda HP Smart-app i Android, Apple iOS och iPadOS.
Konfigurera din nya HP+-skrivare med HP Smart-appen.
obs!
För att kunna konfigurera och använda skrivaren måste den alltid vara ansluten till Internet.

Steg 1: Kontrollera att skrivarens maskinvara är konfigurerad

Innan du installerar HP Smart-appen kontrollerar du att skrivarens maskinvara har installerats och är redo att anslutas till nätverket. Ta bort skrivaren och allt förpackningsmaterial från förpackningen, anslut skrivaren till en strömkälla, installera bläckpatronerna och lägg i papper i inmatningsfacket. Se installationsaffisch som följde med skrivaren för ytterligare hjälp eller på någon av följande webbsidor.

Steg 2: Installera appen HP Smart

Hämta HP Smart-appen till din mobila enhet och konfigurera sedan skrivaren.
  1. Gå till din telefon eller surfplatta 123.hp.com för att hämta appen och följ sedan anvisningarna på skärmen för att ladda ned och installera appen.
  2. När installationen är klar öppnar du HP Smart-appen.
  3. På välkomstskärmen trycker du på Fortsätt > Ja.
    Den gör det möjligt för HP Smart-appen att samla in användningsdata.
  4. Klicka på Installera en ny skrivare.
    obs!
    Om du installerar HP Smart-appen för första gången visas också alternativen Logga in och Hoppa över nu. Mer information finns i Avsnittet "Vanliga frågor" och "Logga in" och "Hoppa över".
  5. Följ anvisningarna på skärmen för att lägga till skrivaren.
    obs!
    Se till att ange nätverkslösenordet om du tillfrågas.
  6. Välj skrivaren och tryck sedan på Fortsätt.
  7. Säkra anslutningen.
    • För skrivare med en pekskärm trycker du på bockmarkeringen.
      Tryck på bockmarkeringen
    • För skrivare utan pekskärm trycker du på knappen Information.
      Tryck på knappen Information
  8. Tryck på Fortsätt på de nästa två skärmarna för att aktivera molnutskriftstjänster.
  9. Tryck på Fortsätt på erbjudandeskärmen för HP+.
    Visa HP+-erbjudanden
  10. Tryck på Aktivera HP+.
    Aktivera HP+
  11. Skapa eller logga in på ditt HP-konto. Om du inte har ett HP-konto, se Hur skapar jag ett nytt HP-konto i avsnittet Vanliga frågor.
  12. Fortsätt genom de följande tre skärmarna för att konfigurera ditt nya konto och lösa in sex månader av kostnadsfria utskrifter och utskriftsplaner.
    Lösa in sex månaders HP+ utskriftsplaner
  13. Välj ett abonnemang som du vill ha och ange sedan leveransadress och faktureringsinformation.
    Välja bläckplaner
  14. När du är klar trycker du på Fortsätt på bekräftelseskärmen.
    Bekräfta bläckplaner
Installationen är nu klar. Tryck på Skriv ut ett dokument för att börja skriva ut eller tryck på Hoppa över utskriftssida för att hoppa över utskrift.
Hoppa över att skriva ut eller skriva ut en sida när installationen är klar

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Granska dessa vanliga frågor om appen HP Smart.