• Information

• Respons

HP Spectre x360 Convertible 13-aw2024no Produktspecifikation

Maskinvara

Produktnummer
2H6K5EA
Produktnamn
HP Spectre x360 Convertible 13-aw2024no
Mikroprocessor
Intel® Core™ i7-1165G7 (upp till 4,7 GHz med Intel® Turbo Boost Technology, 12 MB L3-cache, 4 kärnor)
Chipset
Intel® Integrated SoC
Minne, standard
16 GB LPDDR4-3200 SDRAM (på kortet)
Grafikkort
Intel® Iris® Xᵉ-grafik
Hårddisk
512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optisk enhet
Optisk enhet ingår ej
Bildskärm
13,3 tum (33,8 cm) antireflexbehandlad FHD IPS-pekskärm med multitouch, kant-till-kant-glas, mikrokant, Corning® Gorilla® Glass NBT™ och integrerat HP Sure View-sekretessfilter, 1000 nits, 72 % NTSC (1920 x 1080)
Tangentbord
Fullstort bakgrundsbelyst tangentbord i Natural Silver med numerisk knappsats
Trådlös anslutning
Intel® Wi-Fi 6 AX201 (2x2) och Bluetooth® 5 kombinerat (stöd för filöverföring i Gigabit-hastighet)
Expansionsfack
1 microSD-mediekortläsare
Externa portar
2 Thunderbolt™ 4 with USB4™ Type-C® 40Gbps signaling rate (USB Power Delivery, DisplayPort™ 1.4, HP Sleep and Charge); 1 SuperSpeed USB Type-A 5Gbps signaling rate (HP Sleep and Charge); 1 headphone/microphone combo
Minimimått (B x D x H)
30,67 x 19,45 x 1,69 cm
Vikt
1,27 kg
Typ av nätanslutning
65 W USB Type-C™ nätadapter
Batterityp
4-cells 60 Wh litiumjonpolymer
Batteriets livslängd vid blandad användning
Upp till 15 timmar och 15 minuter
Batteriets livslängd vid video uppspelning
Upp till 19 timmar och 45 minuter
Webbkamera
HP True Vision 720p HD IR-kamera med integrerad dubbel digital mikrofonuppsättning
Ljudfunktioner
Ljud från Bang & Olufsen; Dubbla högtalare; HP Audio Boost 2.0

Programvara

Operativsystem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP JumpStart; HP Support Assistant
Medföljande programvara
McAfee LiveSafe™
Förinstallerad programvara
Netflix; ExpressVPN (30 dagars kostnadsfri testversion); LastPass Premium (30 dagars kostnadsfri testversion)
Programvara - Produktivitet & finanser
1 månads provperiod för nya Microsoft 365-kunder