• Information

• Respons

HP DeskJet 2700, 4100, 4800-skrivare - Byta bläckpatroner

Det här dokumentet gäller för HP DeskJet 2710, 2710e, 2720, 2720e, 2721, 2721e, 2722, 2722e, 2723, 2723e, 2724, 2732, 2742e, 2752, 2752e, 2755, 2755e, 4110e, 4120e, 4121e, 4122e, 4122e, 4122e 4123e, 4130e, 4132e, 4152e, 4155e, 4158e, DeskJet Ink Advantage 2775, 2776, 4175, 4176, DeskJet Plus 4110, 4120, 4121, 4122, 4130, 4140, 4152, 4155, 4158, DeskJet Ink Advantage Ultra 4825, 4826, 4828, 4829 och 4877 All-in-One-skrivare.
Byt ut bläckpatroner som är tomma eller nästan tomma mot nya, äkta HP-bläckpatroner.

Steg 1: Byta bläckpatroner

Byt ut alla nästan tomma eller tomma bläckpatroner.
  1. Starta skrivaren.
  2. Öppna luckan till bläckpatronen.
    Vagnen flyttas till mitten av skrivaren.
    DeskJet 2700
    DeskJet Plus 4100
    Öppnar åtkomstluckan till bläckpatronen
    Öppnar åtkomstluckan till bläckpatronen
  3. Vänta tills skrivaren har slutat arbeta och är tyst innan du fortsätter.
  4. Lossa på bläckpatronen genom att försiktigt trycka den nedåt och dra sedan ut den från hållaren.
    Avlägsna bläckpatronen
  5. Ta ut den nya bläckpatronen ur förpackningen och dra bort plasttejpen med hjälp av den rosa fliken.
      varning!
    Rör inte kopparkontakterna eller bläckmunstyckena. Om du hanterar dessa delar kan de täppas till, vilket medför bläck fel och dålig electricalconnections.
    Ta bort tejpen
  6. Håll bläckpatronen i sidorna med munstyckena mot skrivaren och för sedan in den på plats.
    • Sätt in trefärgspatronen () i den vänstra hållaren.
    • Sätt in den svarta bläckpatronen () i den högra hållaren.
  7. Skjut in patronen i hållaren med en lätt uppåtriktad vinkel och tryck sedan på patronen tills den snäpper fast.
    Snäpp fast bläckpatronen på plats
  8. Upprepa ovanstående steg för att byta övriga bläckpatroner om det behövs.
  9. Stäng luckan till bläckpatronerna.
    DeskJet 2700
    DeskJet Plus 4100
    Stänga luckan till bläckpatronen
    Stänga luckan till bläckpatronen

Steg 2: Justera bläckpatronerna

Om du skriver ut inriktningssidan, kan skrivaren anpassa bläckpatronerna och ge den bästa utskriftskvaliteten.
  1. Lägg i vanligt vitt oanvänt papper i storleken Letter eller A4 i inmatningsfacket.
    DeskJet 2700
    DeskJet Plus 4100
    Fylla på papper i inmatningsfacket
    Fylla på papper i inmatningsfacket
  2. I skrivarens programvara klickar du på Skriv ut och Skanna och sedan på Underhåll skrivaren.
    Verktygslåda för skrivare öppnas.
  3. Gå till fliken Enhetsunderhåll och klicka på Rikta in bläckpatroner.
    Justeringssidan skrivs ut.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att justera bläckpatronerna. Återvinn eller kasta sedan patronjusteringssidan.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Se det följande för vanliga frågor om hur du byter ut bläckpatroner.