• Information
    Windows 11

Hitta vanliga frågor och svar här.

• Respons

Läser in...

HP ScanJet Pro 2000 s2, 3000 s4, N4000 snw1 / HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5, 7000 s3, N7000 snw1 - Ersätt delar

Byt ut delar när det behövs. Det bidrar till att skanning med hög kvalitet säkerställs. Vissa delar måste kanske bytas ut när så indikeras med HP Scanner Tools Utility, eller om skannern inte fungerar som den ska.
Utbytessatsen för valsar innehåller följande reservdelar:
  • Plockvalsar
  • Separationsvalsar
Bytessatsen innehåller även detaljerade instruktioner för hur du byter var och en av dessa delar.

Byta ut valssatsen (modellerna 2000 s2, 3000 s4 och N4000 snw1)

De följande avsnitten beskriver hur du byter ut valssatsen.
Byt valsarna under följande omständigheter:
  • Windows: När dialogrutan Maintenance Recommended (Underhåll rekommenderas) visar att valsarna behöver underhåll.
  • Om det uppstår upprepade dokumentstopp i skannern.
obs!
HP rekommenderar att valsarna byts efter 100 000 skanningar.
Windows: HP Scanner Tools Utility kan meddela när service behövs. Servicebehovet beror på olika faktorer och kan uppstå tidigare än angivet bytesintervall.
obs!
Valsutbytessatsen är en förbrukningsartikel som inte täcks av garanti eller standardserviceavtal.

Byt ut plockvalsmodulen

För att byta ut valsmodulen gör så här:
  1. Stäng av skannern med strömbrytaren och dra sedan ur USB-kabeln och koppla bort nätaggregatet från skannern.
  2. Öppna dokumentmatarluckan genom att dra den framåt.
    Öppna luckan till dokumentmataren
  3. Öppna luckan till inmatningsvalsen.
    Öppna valslocket
  4. Byt ut valsarna enligt beskrivningen i de anvisningar som medföljer utbytessatsen.
    Byt ut valsarna enligt beskrivningen i de anvisningar som medföljer utbytessatsen

Sätt tillbaka separeringsvalsarna

Så här byter du separeringsvalsarna:
  1. Öppna luckan till separeringsvalsen.
    Öppna valslocket
  2. Byt ut valsarna enligt beskrivningen i de anvisningar som medföljer utbytessatsen.
    Byt ut valsarna enligt beskrivningen i de anvisningar som medföljer utbytessatsen
  3. Tryck hårt på båda sidor av dokumentmatarluckan samtidigt för att stänga luckan.
  4. Starta skannern genom att trycka på strömbrytaren .
  5. Windows: Uppdatera skannerns underhållshistorik.
    1. Starta HP Scanner Tools Utility (HP Skannerverktyg).
    2. Under Registrera byte, klicka på Registrera byte för att logga bytet och uppdatera valsarnas utbyteshistorik.

Byta ut valssatsen (modellerna 5000 s5, 7000 s3 och N7000 snw1)

De följande avsnitten beskriver hur du byter ut valssatsen.
Byt valsarna under följande omständigheter:
  • Windows: När dialogrutan Maintenance Recommended (Underhåll rekommenderas) visar att valsarna behöver underhåll.
  • Om det uppstår upprepade dokumentstopp i skannern.
obs!
HP rekommenderar att valsarna byts efter 100 000 skanningar.
Windows: HP Scanner Tools Utility kan meddela när service behövs. Servicebehovet beror på olika faktorer och kan uppstå tidigare än angivet bytesintervall.
obs!
Valsutbytessatsen är en förbrukningsartikel som inte täcks av garanti eller standardserviceavtal.

Byt ut plockvalsmodulen

För att byta ut valsmodulen gör så här:
  1. Stäng av skannern med strömbrytaren och dra sedan ur USB-kabeln och koppla bort nätaggregatet från skannern.
  2. Öppna dokumentmatarluckan genom att dra den framåt.
    Öppna luckan till dokumentmataren
  3. Öppna luckan till inmatningsvalsen.
    Öppna luckan till inmatningsvalsen
  4. Byt ut valsarna enligt beskrivningen i de anvisningar som medföljer utbytessatsen.
    Ta bort och byta ut valsarna

Sätt tillbaka separeringsvalsarna

Så här byter du separeringsvalsarna:
  1. Öppna luckan till separeringsvalsen.
    Öppna valslocket
  2. Byt ut valsarna enligt beskrivningen i de anvisningar som medföljer utbytessatsen.
    Byt ut valsarna enligt beskrivningen i de anvisningar som medföljer utbytessatsen
  3. Tryck hårt på båda sidor av dokumentmatarluckan samtidigt för att stänga luckan.
  4. Starta skannern genom att trycka på strömbrytaren .
  5. Windows: Uppdatera skannerns underhållshistorik.
    1. Starta HP Scanner Tools Utility (HP Skannerverktyg).
    2. Under Registrera byte, klicka på Registrera byte för att logga bytet och uppdatera valsarnas utbyteshistorik.