• Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP ScanJet Pro 2000 s2, 3000 s4, N4000 snw1 / HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5, 7000 s3, N7000 snw1 - Skannerprogramvara (macOS)

Produkten är kompatibel med funktionen Apple AirScan. Du kan skanna med hjälp av Image Capture eller andra ICA-kompatibla program utan att behöva installera ytterligare programvara.
För att kunna utnyttja alla skannerns funktioner rekommenderar HP att du installerar den HP-skanningslösning som medföljer, däribland HP Easy Scan och HP-verktyg.

HP Easy Scan

Skanna dokument och foton och hantera skanningsgenvägar.

HP-verktyg

Du kan använda HP-verktyget när skannern är ansluten med en USB-kabel.
Panelen Underhåll i HP-verktyg visar skannerns användning, underhållshistorik, och meddelar användaren när det är dags för underhåll. Meddelanden visas i HP-verktyg när du väljer panelen Underhåll.
Med HP Utility kan du konfigurera skannern och definiera arbetsflödet för knappen Skanna på en Mac. HP Utility finns i mappen Program > HP.