• Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP ScanJet Pro 2000 s2, 3000 s4, N4000 snw1 / HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5, 7000 s3, N7000 snw1 - Produktspecifikationer

I det här avsnittet beskrivs produktspecifikationerna.

Operativsystem som kan användas

Följande information gäller de skannerspecifika Windows- och HP-drivrutinerna för macOS och installationsprogrammet.
Windows: Mer information hittar du i installationshandboken till programvaran.
macOS: Mac-datorer stöds för den här skannern. Hämta programvaran från produktens supportsida och använd den för att installera HP:s skanningsdrivrutin.
  1. Besök produktens supportsida.
  2. Följ angivna steg för att ladda ned skannerns programvara.
Linux: Mer information och Linux-skannerdrivrutiner hittar du på www.hp.com/go/linuxprinting.
obs!
Om du vill ha en lista över de operativsystem som stöds går du till produktens supportsida för att ta del av HP:s heltäckande hjälp för skannern:
Lägsta systemkrav
Windows 10, 8.1, 7
macOS Catalina v10.15, macOS Mojave v10.14, macOS High Sierra v10.13
Mobila enheter, iOS, Android
  • 32-bitar eller 64-bitar
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Microsoft Internet Explorer
  • Internetanslutning
  • USB-port
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Internetanslutning
Router-anslutning krävs inte

Produktens mått

Kontrollera att platsen där du vill placera skannern är stor nog för skannern.
Skannerns mått
Produktens mått
Modell
1. Höjd
2. Djup
3. Bredd
Vikt
Modellerna 2000 s2, 3000 s4 och N4000 snw1
154 mm
172 mm
300 mm
2,7 kg
Modellerna 5000 s5, 7000 s3 och N7000 snw1
190 mm
198 mm
310 mm
4,0 kg

Energiförbrukning, elektriska specifikationer och akustiskt utsläpp

För att fungera som den ska måste skannern vara i en miljö som uppfyller vissa energispecifikationer.
Den aktuella informationen finns på www.hp.com/support.
Se till att du ansluter nätsladden till ett jordat vägguttag.
  varning!
Strömkraven baseras på det land/den region där produkten säljs. Frekvensomvandla ej spänningen i nätet. Det skadar produkten och gör produktens garanti ogiltig.

Område för driftmiljö

Gå igenom specifikationerna för skannerns rekommenderade driftmiljö.
Område för driftmiljö
Miljö
Rekommenderas
Tillåtet
Temperatur
17,5 till 25 °C
10 till 35 °C
Relativ luftfuktighet
30 till 70 % relativ luftfuktighet (RH)
10 till 80 % relativ luftfuktighet (RH)
Höjd över havet
Ej tillämpligt
0 till 3048 m