HP ScanJet Pro 2000 s2, 3000 s4, N4000 snw1 / HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5, 7000 s3, N7000 snw1 - Skanningsprogram (Windows)

Denna skanner levereras med olika skanningsprogram och drivrutiner för Windows, inklusive HP Scan.

Programvara för HP Scan

Använd HP Scan-programvaran för att utföra följande uppgifter:
  • Skanna till en PDF
  • Skanna till en JPEG
  • E-posta som PDF
  • E-posta som JPEG
  • Skanna text för redigering (OCR)
  • Skanna till molnet
  • Vardagsskanning
HP Scanner Tools Utility (HP Skannerverktyg)
Använd HP Scanner Tools Utility (HP Skannerverktyg) för att utföra följande uppgifter:
  • Ställa in alternativ för meddelanden angående underhåll och statusuppdateringar
  • Ändra skannerns inställningar för energihantering
  • Visa information om skannern (version av den fasta programvaran, serienummer, totalt antal skannade sidor)
  • Ändra skanningsprofiler
  • Ändra egenskaper för Skanna till USB-enhet
Gör något av följande när du vill starta verktyget:
  • Windows 8.1 och 10: Gå till Start-skärmen och klicka sedan på fliken HP Scanner Tools Utility (HP Skannerverktyg).
  • Starta HP Scan Assistant från skrivbordet och välj Verktyg.

HP TWAIN

HP TWAIN ger ett programvarugränssnitt mellan maskinvaran för bilduppbyggnad/skanning och TWAIN-kompatibla program. Alla TWAIN-kompatibla program fungerar inte på samma sätt, varför du bör läsa mer i programmets dokumentation om hur du skannar.

ISIS

ISIS (Image and Scanner Interface Specification) ger ett programvarugränssnitt mellan maskinvaran för bildbehandling/skanning och ISIS-baserade program. ISIS-drivrutinerna gör att man kan interagera på ett enhetligt sätt med alla ISIS-anpassade skannrar.

WIA

WIA ger ett programvarugränssnitt mellan maskinvaran för bilduppbyggnad/skanning och TWAIN-kompatibla program. Alla WIA-kompatibla program fungerar inte på samma sätt, varför du bör läsa mer i programmets dokumentation om hur du skannar.