• Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP-skrivare - iOS-enhet kopplas bort från Wi-Fi-proxy efter Skrivarinställning

Det här dokumentet avser iOS-enheter (t. ex. iPhone, iPod och iPad) med HP-skrivare i ett nätverk med proxyservrar.
iOS-enheten och HP-skrivaren kanske inte kan ansluta till Internet när du har konfigurerat skrivaren över iOS MFi. Om du använder Apple MFi setup flow på vissa enheter raderas tidigare etablerade proxyinställningar.
Om du vill återupprätta en nätverksanslutning och tillåta skrivarfunktioner, t.ex. HP ePrint och HP Print Anywhere, anger du nätverkets proxyinställningar i iOS-enhetens inställningar och i HP-skrivarens nätverksinställningar.
  1. Från startskärmen på Apple-enheten klickar du på ikonen Inställningar och sedan på Wi-Fi.
    Klicka på Wi Fi i inställningsmenyn
  2. Klicka på namnet på ditt Wi-Fi-nätverk och sedan på Konfigurera proxy.
  3. Konfigurera proxyinställningarna enligt dina nätverkskrav, antingen Automatiskt eller Manuellt.
    obs!
    Om du inte känner till dessa inställningar kontaktar du din lokala IT-avdelning eller internetleverantör (ISP) för att få hjälp.
    De manuella eller automatiska proxyinställningarna
  4. Återgå till startskärmen och öppna sedan appen HP Smart.
  5. På menyn HP Smart Printer klickar du på Avancerade inställningar.
    Klicka på avancerade inställningar i HP Smart
  6. Vänta tills en inbäddad webbserver (EWS) öppnas och klicka sedan på nätverk.
  7. Klicka på Allmänt och sedan på proxyinställningar. Om ett meddelande om säker sida visas klickar du på Tillåt.
  8. Klicka på manuell, konfigurera proxyinställningarna enligt nätverkets krav och tryck sedan på Verkställ.
    Redigera proxyinställningar i EWS
Din skrivare och iOS-enheten är nu anslutna till ditt nätverk.