HP DeskJet, ENVY 6000 och 6400-skrivare - Byta bläckpatroner

Detta dokument gäller för HP DeskJet Plus Ink Advantage 6075, 6078, 6475, 6476, 6478, ENVY 6010e, 6020, 6020e, 6022, 6022e, 6030, 6030e, 6032, 6032e, 6034e, 6052, 6052e, 6052e, 6055, 6055e, 6075e, 6420e, 6430e, 6432e, 6452e, 6455e, 6458e, 64475e, ENVY Pro 6420, 6422, 6430, 6432, 6452, 6455 och 6458 All-in-One-skrivare.
I det här dokumentet beskrivs stegen för byte av bläckpatroner.

Byta bläckpatroner

Byt ut alla nästan tomma eller tomma bläckpatroner.
obs!
Om du har registrerat dig i programmet HP Instant Ink får du särskilda Instant Ink-bläckpatroner. HP Instant Ink-bläckpatroner är större än standard-bläckpatroner, men de får plats i skrivarvagnen på samma sätt. HP Instant Ink finns inte tillgänglig i alla länder/regioner eller för alla skrivarmodeller. För mer information, se HP Instant Ink.
    HP Instant Ink- och standard-bläckpatroner
  1. Standard bläckpatron
  2. HP Instant Ink-bläckpatron
  1. Starta skrivaren.
  2. Lägg i vanligt vitt papper i pappersfacket.
  3. Lyft upp åtkomstluckan till bläckpatronen genom att använda de infällda områdena på skrivarens sidor tills den låses på plats.
    Skrivarvagnen rör sig något åt vänster.
    HP DeskJet Plus Ink Advantage 6000 och HP ENVY 6000 All-in-One-skrivare
    HP DeskJet Plus Ink Advantage 6400 och HP ENVY Pro 6400 All-in-One-skrivare
    Öppnar åtkomstluckan till bläckpatronen
    Öppnar åtkomstluckan till bläckpatronen
  4. Vänta tills vagnen har slutat arbeta och har tystnat innan du fortsätter.
  5. Lyft på locket på bläckpatronhållaren och dra sedan ut den från hållaren.
      Avlägsna bläckpatronen
    1. Lyft på locket
    2. Tryck varsamt tillbaka locket
    3. Dra bläckpatronen uppåt
  6. Ta ut den nya bläckpatronen ur förpackningen. Var noga med att endast vidröra den svarta plasten på bläckpatronen.
    Håll i bläckpatronens sidor
  7. Ta bort plasttejpen från bläckpatronen genom att dra i fliken.
      varning!
    Rör inte kopparkontakterna eller bläckmunstyckena. Om du vidrör dessa delar kan de täppas till, vilket medför otillräcklig bläcktillförsel och dålig elektrisk anslutning.
    Ta bort tejpen
  8. Med munstyckena mot skrivaren ska du föra in bläckpatronen i hållaren tills den snäpper fast.
    obs!
    Installera färgpatronen till vänster och den svarta bläckpatronen till höger.
    Sätt in bläckpatronerna
  9. Stäng locket till bläckpatronhållaren för att säkra bläckpatronen på plats.
  10. Upprepa dessa steg när du installerar den andra bläckpatronen.
  11. Stäng luckan till bläckpatronerna.
    När du installerar nya bläckpatroner, skrivs en justeringssida ut automatiskt.
    Om skrivaren inte skriver ut en inriktningssida utför du manuell justering av patronen. Om du vill ha mer information går du till Vad händer om min justeringssida inte skrevs ut? i avsnittet Vanliga frågor och svar (FAQ).
  12. Lyft skannerlocket och lägg inriktningssidan med utskriftssidan nedåt på skannerglaset, justerad mot de ingraverade linjerna nära glaset.
    Placera justeringssidan på skannerglaset
  13. Stäng skannerlocket och tryck på knappen Svartvit kopia på kontrollpanelen.
    Inriktningssidan skannas.
  14. Vänta tills Avbryt släcks och indikerar att justeringen är klar.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Granska listan över vanliga frågor om hur du byter ut bläckpatroner.