Konfigurera Min kontrollpanel för anpassad support

Via Min kontrollpanel ansluter du snabbt till de alternativ för HP:s kundsupport som är tillgängliga för din HP-produkt, t.ex. garanti- och produktinformation, programvara och drivrutiner, felsökning och kontaktinformation.
obs!
Supportalternativ som kräver att du loggar in på ditt HP-konto visas med en inloggningsikon.

Steg 1: Registrera ett HP-konto

Registrera dig för ett HP-konto för att få åtkomst till supportalternativen för Min kontrollpanel. Om du redan har ett HP-konto går du vidare till nästa steg.
obs!
HP:s kundsupport, HP Smart (tidigare HP Connected) och HP Instant Ink-webbtjänster använder alla samma inloggning för HP-kontot. Du behöver inte skapa ett nytt konto för varje tjänst.
  1. Gå till HP:s kundsupport och klicka sedan på Registrera dig längst upp på sidan.
    Klicka på Registrera dig
  2. Välj Skapa personligt konto eller Skapa företagskonto.
    Registreringsalternativ
  3. Fyll i den begärda informationen och klicka sedan på Registrera dig.
    Klicka på Registrera dig
  4. Om du uppmanas till det bekräftar du din e-postadress för att slutföra registreringen.

Steg 2: Lägga till en enhet i Min kontrollpanel

Logga in på ditt HP-konto och lägg sedan till en enhet i Min kontrollpanel.
  1. Gå till HP:s kundsupport och klicka sedan på Logga in längst upp på sidan.
    Klicka på Registrera dig
  2. Logga in på ditt konto och välj sedan Min kontrollpanel.
    Klicka på Min kontrollpanel
  3. Lägga till din enhet.
    • Klicka på Identifiera nu och sedan på Lägg till den här produkten bredvid din enhet i Min kontrollpanel.
      Eller
    • Ange serienumret och klicka sedan på Lägg till enhet.
    Sidan Lägg till enhet
  4. Om Min kontrollpanel inte visas automatiskt klickar du på Min kontrollpanel för att få åtkomst till support- och felsökningsalternativen.
    Min kontrollpanel som visar alternativ för enhetsstöd