• Information
    Vi håller på att uppgradera vår hemsida

Vid tillfälliga problem, vänligen försök igen senare.

Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

Produktspecifikationer för stationär dator OMEN by HP Obelisk - 875-0035no

TracerA-chassin

Moderkort

Processor

Minne

Videografik

Ljud/audio

Nätverk

Hårddiskar

CD-/DVD-skivenhet

Datorhölje

Strömförsörjning

I/O-portar

Tangentbord, mus och inmatningsenheter

Programvara

obs!
Det här supportdokumentet innehåller specifikationer och komponentbilder som återspeglar den ursprungliga utformningen av alla datorer av den här modellen. Under vissa omständigheter kan det hända att fabriken eller tjänsteleverantören installerar en komponent som uppfyller eller går utöver angiven specifikation och/eller ser annorlunda ut än den som visas på bilden.