HP LaserJet Pro M180-skrivare - Blinkande lampor

Detta dokument gäller för HP Color Laser 150a- och 150nw-skrivare.
Följande avsnitt beskriver feltillstånd med blinkande (lysande) lampor som visas på kontrollpanelen, följt av lösningar för varje fel. Leta reda på det felmönster som visas på kontrollpanelen och följ sedan stegen för att lösa problemet.
    Kontrollpanelen med angivna lampor och knappar
  1. Bläckpatronslampor
  2. Wireless knapp och lampa
  3. Knappen Fortsätt
  4. Knappen Avbryt
  5. Strömknapp och lampa
  6. Varningslampa

Lämna in skrivaren på service

Utför service eller byt ut HP-produkten om problemet kvarstår efter att du har utfört alla ovanstående steg.
Gå till Kontakta HP:s kundsupport om du vill schemalägga produktreparation eller -byte. Om du befinner dig i Asien/Stillahavsområdet kommer du till ett lokalt servicecenter i ditt område.
För att bekräfta din garantistatus går du till Kontrollera HP-produktens garanti. Reparationsavgifter kan tillkomma om garantin inge längre gäller för produkterna.