HP-skrivare - använda HP-skrivarens inbyggda webbserver (EWS)

Det här dokumentet gäller för HP-skrivare som kan anslutas till nätverket samt Wi-Fi Direct-skrivare.
HP:s inbyggda webbserver (EWS) är en skrivarhemsida som nås via en webbläsare, för att hantera inställningar, hämta uppdateringar och utföra underhållsåtgärder.
Exempel på EWS-hemsidan på en dator
Det finns flera sätt att öppna skrivarens hemsida:
  • För skrivare som är anslutna till ett lokalt nätverk: Hämta skrivarens IP-adress, dess unika identifikationsnummer som tilldelats skrivaren i nätverket, och ange den i webbläsarens adressfält.
  • Använd HP Smart-appen: Tillgänglig via skrivarinställningarna i HP Smart-appen på din dator eller mobila enhet.
  • Anslut till skrivaren med Wi-Fi Direct: Konfigurera den här trådlösa direktanslutningen till skrivaren och ange sedan IP-adressen 192.168.223.1 i adressfältet i webbläsaren.
Välj önskad metod för detaljerade steg för att öppna skrivarens hemsida.

Vanliga frågor

Lär dig hur du använder eller ändrar skrivarinställningarna från skrivarens hemsida och löser anslutningsproblem.