Produktspecifikationer för HP Smart Tank 618-skrivare (Y0F73A)

Namngivning av produkter

Modellnamn
HP Smart Tank 618-skrivare
Produktnummer
Y0F73A

Vad som ingår och tillbehör

Förpackningens innehåll
HP Smart Tank Plus 617, 135 ml originalbläckpatron HP GT53XL; HP GT52 cyan bläckpatron, original; HP GT52 magenta bläckpatron, original; HP GT52 gul bläckpatron, original; Försiktighetsflygblad gällande bläck; Ompackningsflygblad; Installationsguide; Referenshandbok; Regelbroschyr; Garantibevis för Kina; 3G-kort för Kina; Garantibevis för Indonesien; QQ-Wechat-flygblad, strömsladd [Mer information om fyllning och kapacitet finns på http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies]
Tillbehör
Inget

Anslutningar

Portar
Hi-Speed USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth LE
Trådlös kapacitet
Ja, inbyggt Wi-Fi 802.11b/g

Kopiera

Kopieringsinställningar
Antal kopior, Ändra storlek, Kvalitet, Ljusare/mörkare, Pappersstorlek, Papperstyp, ID-kopia, Sortera, Tillbehör
Kapacitet för färgkopior
Ja
Maxantal kopior
Upp till 99 kopior
Inställningar för att förminska/förstora kopior
anpassa till sida
Kopieringshastighet för svartvitt (utkast, A4)
Upp till 22 kopior/min
Kopieringsupplösning
Upp till 600 dpi

Miljö

Ljudeffekt (aktiv, vid utskrift)
6,4 B (A)
Ljudnivåer
50 dB
Rekommenderad luftfuktighet vid drift
20 till 80 % RH
Luftfuktighet utanför drift
5 till 90 % RH (icke-kondenserande)
Rekommenderade intervaller för drifttemperatur (Celsius)
15 till 30°C
Rekommenderad driftstemperatur (Fahrenheit)
59 till 86°F
Rekommenderad förvaringstemperatur (Celsius)
-40 till 60 °C
Rekommenderad förvaringstemperatur (Fahrenheit)
-40 till 140°F
Miljöspecifikationer
Nej

Fax

Fax tillgängligt
Ja, färg
Faxfunktioner
Färgfax; Automatisk förminskning; Automatisk återuppringning; Kortnummer; Gruppkortnummer; Skräppostspärr; Vidarebefordring (endast svart); Skanna och faxa; PC-faxsändning och Faxa till PC
Svartvit faxupplösning (bästa)
Upp till 300 x 300 dpi
Stöd för telefonlur
Nej
Stöd för faxtelefonläge
Ja
Modem
Intern. Dataöverföringshastighet på upp till 33,6 kbit/s
Anteckning om faxens överföringshastighet
4 sekunder/sida

Minne

Minne
256 MB; Integrerat minne
Maximal minneskapacitet
256 MB

Mobila utskriftsfunktioner

Tjänster för mobil utskrift
HP Smart-app; Apple AirPrint™; HP ePrint; Mopria™-certifierad

Nätverk

Nätverksprotokoll som stöds
9100, SNMP, SLP, IPP, WS-Print, trådlöst, LPR

Pappershantering

Inmatningskapacitet
Upp till 100 ark
Standardinmatningskapacitet (kort)
Upp till 30 kort
Standard ingående kapacitet (kuvert)
Upp till 10
Utmatningskapacitet
Upp till 30 ark
Mediestorlekar som stöds (metrisk)
A4; B5; A6; DL-kuvert, legal
Mediestorlekar som stöds (US standard)
Letter; rättslig; 4 x 6 tum; 5 x 7 tum; 8 x 10 tum; Nej. 10 kuvert
Mediestorlekar, anpassad (metrisk)
76,2 x 127 mm till 215,9 x 355,6 mm
Mediestorlekar, anpassad (US standard)
3 x 4 in till 8,5 x 14 in
Olika material
Vanligt papper, matta broschyrpapper, glansiga broschyrpapper, fotopapper, kuvert, andra särskilda bläckstrålepapper
Medievikt som stöds (metrisk)
Vanligt papper: 60 till 90 g/m²; Kuvert: 75 till 90 g/m²; Kort: upp till 200 g/m²; Fotopapper: upp till 300 g/m²
Medievikt som stöds (US standard)
20 lb
Kantlös utskrift
Ja (upp till 8,5 x 11 tum, 210 x 297 mm)

Pappershantering - ADF

Kapacitet för automatisk dokumentmatare
Standard, upp till 35 ark

Pappershantering - duplexenhet

Mediestorlekar, dubbelsidig (US standard)
Letter; Executive

Fysiska mått

Maximala mått (B x D x H, metriskt)
449 x 605,65 x 258,7 mm
Maximala mått (B x D x H, US standard)
17,7 x 23,8 x 10,18 tum
Vikt (metrisk)
6,19 kg
Vikt (US standard)
13,61 lb

Ström

Energibesparingsteknik
HP Auto-Off-teknik
Strömförsörjningstyper
Inbyggt
Strömförsörjning
Inspänning 100 till 240 VAC (+/-10 %), 50/60 Hz (+/-3 Hz). Högspänning: Inspänning 200 till 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz (+/- 3 Hz)
Energiförbrukning
0,11 W (manuell avstängning), 3,82 W (klar), 0,71 W (viloläge)

Bläckpatroner

Antal utskriftspatroner
4 (1 svart patron, en uppsättning 3-färgspatron)
Utbytesbläckpatroner
HP GT53 90 ml svart bläckpatron, original, 1VV22AL; HP GT53XL 135 ml svart bläckpatron, original, 1VV21AL; HP GT52 cyan bläckpatron, original, M0H54AL; HP GT52 magenta bläckpatron, original, M0H55AL; HP GT52 gul bläckpatron, original, M0H56AL; HP GT52 3-pack bläckpatroner, cyan/magenta/gul, original, X4E44AL. Mer information om fyllning och kapacitet finns på http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies

Utskriftsspecifikationer

Utskriftsteknik
HP-bläckstråleskrivare
Dubbelsidig utskrift
Manuell (stöd för drivrutiner finns)
Utskriftshastighet (svart, utkast, Letter)
Upp till 22 sid/min
Utskriftshastighet (färg, utkast, Letter)
Upp till 16 sid/min
Utskriftshastighet för svartvitt (ISO)
Upp till 11 sid/min
Utskriftshastighet för färg (ISO)
Upp till 5 sid/min
Utskriftsupplösning (bäst)
Upp till 1200 x 1200-återgiven dpi
Maximalt utskriftsområde (metriskt)
216 x 355 mm
Maxvolym per månad
Upp till 1000 sidor
Skrivarspråk
HP PCL 3 GUI

Specifikationer för tillsyn

Kontrollmodellnummer
SNPRC-1804-02
Säkerhet
IEC 60950-1- och IEC 62368-1-kompatibel; EU LVD- och EN 60950- och EN 62368-kompatibel; UL GS-godkänd; SAFETY i Singapore; EAC i Ryssland; CCC i Kina; BSMI i Taiwan
Elektromagnetisk kompatibilitet
CISPR 32:2015 / EN 55032:2015 Class B; CISPR24:2010/EN 55024:2010; EN 61000-3-2:2014; EN 61000-3-3:2013; EN 301 489-1 V2.1.1:2017; EN 301 489-17 V3.1.1:2017 GB4943.1-2011, GB/T9254-2008, GB17625.1-2012, YD/T 993-1998 (CCC i Kina); CNS14336-1, CNS13438 och CNS15663 (BSMI RoHS i Taiwan); EAC (Ryssland)
Telecom-efterlevnad (faxfunktioner)
EN 300 328 V2.1.1:2016; EN 301 893 V2.1.0:2020

Skanning

Avancerade skannerfunktioner
Nej
Skanningsteknik
Contact Image Sensor (CIS)
Skanningshastighet (normal)
Upp till 3 ppm (200 ppi, färg); Upp till 5 ppm (200 ppi, svartvit)
Skanningsupplösning, maskinvara
Upp till 1200 x 1200 dpi
Nivåer av gråskala
256
Bitdjup
24-bitars
Sökningsalternativ (ADF)
Enkelsidig
Maximal flatbädds-skanningsstorlek (metrisk)
216 x 297 mm
Maximal flatbädds-skanningsstorlek (amerikansk standard)
8,5 x 11,69 tum
Maximal ADM-skanningsstorlek (metrisk)
215,9 × 279,4 mm
Maximal ADF-skanningsstorlek (amerikansk standard)
8,5 x 11 tum
Twain-version
Version 2,1

Säkerhet

Säkerhetshantering
Nej

Systemkrav

Lägsta systemkrav för Windows
Windows 10, 8, Windows 7 Service Pack 1 (SP1): 32- eller 64-bitars, 2 GB ledigt hårddiskutrymme, internetanslutning, USB-port, Internet Explorer.
Rekommenderade Windows-systemkrav
Windows 10, 8, Windows 7 Service Pack 1 (SP1): 32- eller 64-bitars, 2 GB ledigt hårddiskutrymme, internetanslutning, USB-port, Internet Explorer.
Lägsta systemkrav för Macintosh
OS X 10.11 El Capitan eller senare, internetåtkomst
Rekommenderade systemkrav för Macintosh
OS X 10.11 El Capitan eller senare, internetåtkomst
Operativsystem (som stöds)
Windows 10, 8, Windows 7 Service Pack 1 (SP1); OS X 10.11 El Capitan, macOS Sierra 10.12 (tidigare OS X), macOS High Sierra 10.13, macOS Mojave 10.14

Garanti

Garanti
Ett år med teknisk support i världsklass dygnet runt via http://www.hp.com/support; Ettårig eller 30 000 sidor begränsad maskinvarugaranti, beroende på vilket som inträffar tidigast från inköpsdatumet. Delar som kan bytas ut av användaren har olika garantiperioder.