• Information
    CORONAVIRUS (COVID19) Påverkan:

Vi upplever längre än förväntade väntetider för att nå en agent. Vänligen använd våra digitala tjänster som Virtual Agent (på engelska) och Diagnostik verktyg (på engelska) eller ditt HP Konto för snabbare service. Instant Ink kunder vänligen gå till instantink.com.

Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP Pavilion 15-bc500no Produktspecifikation

Maskinvara

Produktnummer
6SR30EA
Produktnamn
HP Pavilion 15-bc500no
Mikroprocessor
Intel® Core™ i5 9300H (2,4 GHz basfrekvens, upp till 4,1 GHz basfrekvens med Intel® Turbo Boost Technology, 8 MB cache, 4 kärnor)
Chipset
Intel® HM370
Minne, standard
8 GB DDR4-2666 SDRAM (1 x 8 GB)
Hårddisk
128 GB M.2 SSD
Optisk enhet
Optisk enhet ingår ej
Bildskärm
39,6 cm (15,6 tum) SVA med full HD, antireflexbehandling och WLED-bakgrundsbelysning (1 920 x 1 080)
Trådlös anslutning
Realtek 802.11b/g/n/a/ac (2x2) och Bluetooth® 4.2 kombinerat
Nätverksgränsnitt
Integrerat GbE LAN 10/100/1000
Expansionsfack
1 SD-mediekortläsare för flera format
Externa portar
2 USB 3.1 Gen 1 Type-A (endast dataöverföring); 1 USB 2.0 Type-A (endast dataöverföring); 1 RJ-45; 1 AC smart stift; 1 HDMI; 1 kombinerat hörlurs-/mikrofonuttag
Minimimått (B x D x H)
38,24 x 25,25 x 2,45 cm
Vikt
2,2 kg
Typ av nätanslutning
135 W nätadapter
Batterityp
4-cells 63,3 Wh litiumjonpolymer
Webbkamera
HP Wide Vision HD-kamera med integrerad, digital dubbelsystemsmikrofon
Ljudfunktioner
B&O, dubbla högtalare, HP Audio Boost

Programvara

Operativsystem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP CoolSense; HP JumpStart; HP Support Assistant
Medföljande programvara
McAfee LiveSafe™
Förinstallerad programvara
Netflix
Programvara - Produktivitet & finanser
1 månad gratis för nya Microsoft Office 365-kunder