HP Color LaserJet Pro MFP M479 - Skrivarspecifikationer

Granska specifikationerna för maskinvara, programvara och skrivarmiljö.

Tekniska specifikationer

Gå igenom skrivarens tekniska specifikationer.
Produktnummer för varje modell
  • M479dw - #W1A77A
  • M479fnw - #W1A78A
  • M479fdn - #W1A79A
  • M479fdw - #W1A80A
Specifikationer för pappershantering
Funktioner för pappershantering
M479dw
M479fnw
M479fdn
M479fdw
Fack 1 (rymmer 50 ark)
Fack 2 (rymmer 250 ark)
Extra tillbehörsfack för 550 ark
Tillval
Tillval
Tillval
Tillval
Automatisk dubbelsidig utskrift
Ej tillgängligt
Anslutningsspecifikationer
Anslutningsfunktioner
M479dw
M479fnw
M479fdn
M479fdw
10/100/1000 Ethernet LAN-anslutning med IPv4 och IPv6
Hi-Speed USB 2.0
USB-port för utskrift direkt vid skrivaren
Utskriftsserver för trådlös anslutning
Ej tillgängligt
BLE (Bluetooth Low Energy, låg energi för Bluetooth)
Ej tillgängligt
Wi-Fi Direct för utskrift från mobilenheter
Ej tillgängligt
Utskriftsspecifikationer
Utskriftsfunktioner
M479dw
M479fnw
M479fdn
M479fdw
Skriver ut 27 sidor per minut (spm) på papper i A4-storlek och 28 spm på papper i Letter-storlek
USB-utskrift (ingen dator behövs)
Jobblagring och privat utskrift
obs!
Kräver en USB-enhet med 16 GB (eller mer).
Specifikationer för kopiering och skanning
Funktioner för kopiering och skanning
M479dw
M479fnw
M479fdn
M479fdw
Kopierar 27 sidor per minut (spm) och skannar upp till 26 spm
obs!
Kopierings- och skanningshastigheterna kan ändras.
Dokumentmatare med två huvuden med automatisk dubbelsidig kopiering och skanning med plats för 50 ark
Ej tillgängligt
Dokumentmatare för enkelsidig kopiering och skanning med plats för 50 ark
Alternativen Skanna till e-post, Skanna till USB och Skanna till nätverksmapp
Övriga specifikationer
Övriga funktioner
M479dw
M479fnw
M479fdn
M479fdw
Kontrollpanel med färgpekskärm
Faxfunktioner
Ej tillgängligt
HP Digital Fax (alternativen Fax till e-post och Fax till nätverksmapp)
Ej tillgängligt

Operativsystem som kan användas

Följande information gäller de skrivarspecifika Windows- och HP-drivrutinerna för macOS och installationsprogrammet.
Windows: Installationsprogrammet för HP:s programvara installerar endera skrivardrivrutinen V3 eller V4 PCL 6, beroende på Windows operativsystem, tillsammans med ytterligare programvara vid användning av det fullständiga installationsprogrammet. Mer information hittar du i installationshandboken till programvaran.
macOS: Mac-datorer och Apples mobila enheter kan användas med den här skrivaren. Hämta HP Easy Start, antingen från 123.hp.com/laserjet eller från sidan med utskriftssupport, och använd sedan HP Easy Start för att installera HP-utskriftsdrivrutinen. HP Easy Start medföljer inte HP:s installationsprogram.
  1. Följ angivna steg för att ladda ned HP Easy Start.
Linux: Mer information om Linux-utskriftsdrivrutiner hittar du på www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: Mer information om UNIX skrivardrivrutiner finns på www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Operativsystem och skrivardrivrutiner som stöds
Operativsystem
Utskriftsdrivrutinen är installerad (från programvaran på webben)
Windows 7, 32-bitars och 64-bitars
Den skrivarspecifika drivrutinen HP PCL 6 (V3) är installerad för det här operativsystemet som en del av programinstallationen.
Windows 8, 32-bitars och 64-bitars
Den skrivarspecifika drivrutinen HP PCL 6 (V3) är installerad för det här operativsystemet som en del av programinstallationen.1
Windows 8.1, 32-bitars och 64-bitars
Den skrivarspecifika drivrutinen HP PCL-6 (V4) installeras för det här operativsystemet som en del av programvaruinstallationen.2
Windows 10, 32-bitars och 64-bitars
Den skrivarspecifika drivrutinen HP PCL-6 (V4) installeras för det här operativsystemet som en del av programvaruinstallationen.
Windows Server 2008 R2, 64-bitars
Den skrivarspecifika drivrutinen HP PCL 6 (V3) finns tillgänglig för hämtning från webbplatsen för skrivarsupport. Hämta drivrutinen och använd sedan Microsoft-verktyget Lägg till skrivare för att installera den.3
Windows Server 2008 R2, SP1, 64-bitars
Den skrivarspecifika drivrutinen HP PCL 6 (V3) finns tillgänglig för hämtning från webbplatsen för skrivarsupport. Hämta drivrutinen och använd sedan Microsoft-verktyget Lägg till skrivare för att installera den.
Windows Server 2012
Den skrivarspecifika drivrutinen HP PCL 6 (V3) finns tillgänglig för hämtning från webbplatsen för skrivarsupport. Hämta drivrutinen och använd sedan Microsoft-verktyget Lägg till skrivare för att installera den.
Windows Server 2012 R2
Den skrivarspecifika drivrutinen HP PCL 6 (V3) finns tillgänglig för hämtning från webbplatsen för skrivarsupport. Hämta drivrutinen och använd sedan Microsoft-verktyget Lägg till skrivare för att installera den.
Windows Server 2016, 64-bitars
Den skrivarspecifika drivrutinen HP PCL 6 (V3) finns tillgänglig för hämtning från webbplatsen för skrivarsupport. Hämta drivrutinen och använd sedan Microsoft-verktyget Lägg till skrivare för att installera den.
macOS Sierra 10.12, macOS High Sierra 10.13, macOS Mojave 10.14
Hämta HP Easy Start för att installera utskriftsdrivrutinen från 123.hp.com/laserjet. Följ de angivna stegen för att installera skrivarens programvara och skrivardrivrutinen.
1Stöd för Windows 8 RT tillhandahålls via drivrutinen för Microsoft IN OS version 4, 32- bitars.2Stöd för Windows 8.1 RT tillhandahålls via drivrutinen för Microsoft IN OS version 4, 32-bitars.3Microsoft-support för Windows Server 2008 upphörde i januari 2015. HP fortsätter att tillhandahålla begränsad support för det avslutade Server 2008-operativsystemet.
obs!
Om du vill veta mer om klient- och serveroperativsystem och drivrutinerna HP UPD PCL6 och UPD PS för den här skrivaren går du till www.hp.com/go/upd och klickar på fliken Specifikationer.
Lägsta systemkrav
Windows 10, 8.1, 8, 7
macOS Mojave v10.14, macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12
Mobila enheter, iOS, Android
  • 32-bitar eller 64-bitar
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Microsoft Internet Explorer
  • Internetanslutning
  • USB-port
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme
  • Internetanslutning
Router-anslutning krävs inte

Lösningar för mobila utskrifter

HP erbjuder flera lösningar för mobila utskrifter och ePrint-lösningar för att göra det enklare att skriva ut till en HP-skrivare från en bärbar dator, surfplatta, smartphone eller annan mobil enhet.
Om du vill se en fullständig lista och hitta det bästa valet går du till www.hp.com/go/MobilePrinting.
Skrivaren kan användas med följande programvara för mobilutskrift:
  • Wi-Fi Direct (endast trådlösa modeller)
  • Bluetooth Low Energy
  • HP Smart app för iOS- och Android-enheter
  • Google Cloud Print
  • AirPrint
  • Android-utskrift
  • HP Roam

Skrivarens mått

Kontrollera att platsen där du vill placera skrivaren är stor nog för skrivaren.

Mått för M479fnw-modellen

Mått för M479fnw-modellen
Mått
Skrivaren helt stängd
Skrivaren helt öppen
1 – Höjd
399,8 mm
656 mm
2 – Djup
461 mm
1025 mm
3 – Bredd
415,4 mm
415,4 mm
Vikt (med kassetter)
21,8 kg
21,8 kg

Mått för modellerna M479dw, M479fdn och M479fdw

Mått för modellerna M479dw, M479fdn och M479fdw
Mått
Skrivaren helt stängd
Skrivaren helt öppen
1 – Höjd
399,8 mm
656 mm
2 – Djup
472 mm
1124,4 mm
3 – Bredd
415,4 mm
415,4 mm
Vikt (med kassetter)
23,2 kg
23,2 kg

Mått för modeller med extrafack 3

Mått för skrivare med extrafack 3
Mått
Skrivaren helt stängd
Skrivaren helt öppen
1 – Höjd
531,8 mm
788 mm
2 – Djup
461 mm (fnw-modell)
472,3 mm (dw,- fdn- och fnw-modeller)
1025 mm (fnw-modell)
1124,4 mm (dw-, fdn- och fnw-modeller)
3 – Bredd
415,4 mm
415,4 mm
Vikt (med kassett)
27 kg (fnw-modell)
28,4 kg (dw-, fdn- och fnw-modeller)
27 kg (fnw-modell)
28,4 kg (dw-, fdn- och fnw-modeller)

Energiförbrukning

Gå igenom strömförbrukningen för varje skrivarstatus eller funktion.
Energiförbrukning (genomsnittlig, W)
Utskrift
Redo
Viloläge
Auto-off/Auto-on
Automatisk avstängning/manuell aktivering
Av
550 W
20 W
0,7 W
0,7 W
0,06 W
0,06 W

Elektriska specifikationer

Gå igenom skrivarens elektriska specifikationer.
obs!
Strömkraven baseras på land/region där skrivaren säljs. Värdena i följande tabell kan ändras.
  varning!
Frekvensomvandla ej spänningen i nätet. Det kan skada skrivaren och göra skrivarens garanti ogiltig.
Rekommenderad spänning
Specifikation
110-voltsmodeller
220-voltsmodeller
Strömkrav (volt)1
100 till 127 volt (± 10 %)
50/60 Hz (± 3 Hz)
220 till 240 volt (± 10 %)
50/60 Hz (± 3 Hz)
1Den ström som rapporteras är det högsta uppmätta värdet för alla skrivarmodeller med standardspänning.

Akustiskt utsläpp

Granska ljudeffekt, inklusive ljudstyrka och ljudtrycksnivå.
Ljudeffektnivå
Akustik: Ljudstyrka (sidor per minut (ppm))
Deklarerat per ISO 9296
Utskrift (28 sidor/min)
LwAD = 6,2 eller 6,3 Bel (A)
Scanning
LwAD = 6,2 eller 6,3 Bel (A)
Redo
LwAD = 3,4 eller 3,5 Bel (A)
Ljudtrycksnivå
Akustik: Ljudtrycksnivå (sidor per minut (ppm))
Deklarerat per ISO 9296
Utskrift (28 sidor/min)
LpAm = 49 dB(A)
Scanning
LpAm = 47 eller 48 dB (A)
Redo
LpAm = 14 dB(A)

Intervallet för driftmiljön

Gå igenom de rekommenderade specifikationerna för driftmiljö för skrivaren.
Driftmiljö, specifikationer
Miljö
Rekommenderas
Tillåtet
Temperatur
15 till 27 °C
15 till 30 °C
Relativ luftfuktighet
20 till 70 % relativ luftfuktighet (RH)
10 till 80 % relativ luftfuktighet (RH)