• Information

• Respons

HP LaserJet Managed MFP E52645 - Skrivarspecifikationer

Granska specifikationerna för maskinvara, programvara och skrivarmiljö.
obs!
Följande specifikationer är riktiga när denna publikation skrivs men kan komma att ändras. Aktuell information finns i http://www.hp.com/support/ljE52645mfp.

Tekniska specifikationer

Gå igenom skrivarens tekniska specifikationer.
Produktnummer för varje modell
  • E52645dn - #1PS54A
  • Flow E52645c - #1PS55A
Specifikationer för pappershantering
Funktioner för pappershantering
E52645dn
Flow E52645c
Fack 1 (rymmer 100 ark)
Fack 2 (rymmer 550 ark)
Fack 3 (rymmer 550 ark)
obs!
Skrivaren är begränsad till totalt fem inmatningsfack, inklusive en kombination av MP-fack, huvudkassett och stapelbara, max 2 300 sidor.
Tillval
Tillval
Praktisk häftningsenhet
Ej tillgängligt
Automatisk dubbelsidig utskrift
Anslutningsspecifikationer
Anslutningsfunktioner
E52645dn
Flow E52645c
10/100/1000 Ethernet LAN-anslutning med IPv4 och IPv6
Hi-Speed USB 2.0
Utskriftsserver för trådlös nätverksanslutning
Tillval
Tillval
USB-port för utskrift direkt vid skrivaren
Hardware Integration Pocket (HIP) för anslutning av tillbehör och enheter från tredje part
HP interna USB-portar
Tillval
Tillval
HP Jetdirect 3100w BLE/NFC-/trådlöst tillbehör
Tillval
Tillval
HP Jetdirect 2900nw skrivarserver, tillbehör för trådlös anslutning
Tillval
Tillval
Wi-Fi Bluetooth Low Energy (BLE) Direct
Ej tillgängligt
Ej tillgängligt
Specifikationer för skärm och tangentbord på kontrollpanelen
Funktioner för skärm och tangentbord på kontrollpanelen
E52645dn
Flow E52645c
Kontrollpanel med färgpekskärm
Fysiskt tangentbord
Ej tillgängligt
Utskriftsspecifikationer
Utskriftsfunktioner
E52645dn
Flow E52645c
Skriver ut 45 sidor per minut (spm) för papper i Letter-storlek och 43 spm för A4-papper
USB utskrift
Mobil-/molnutskrift
Ej tillgängligt
Ej tillgängligt
Lagra jobb i skrivarens minne för att skriva ut dem senare eller skriva ut privat
Ej tillgängligt
Ej tillgängligt
Specifikationer för kopiering och skanning
Funktioner för kopiering och skanning
E52645dn
Flow E52645c
Kopierar 45 sidor per minut (spm) för papper i Letter-storlek och 40 spm för papper i A4-storlek
Dokumentmatare med två huvuden med automatisk dubbelsidig kopiering och skanning med plats för 100 ark
HP EveryPage-tekniker, inklusive flerarksmatningsavkänning via ultraljud
Ej tillgängligt
Inbyggd optisk teckenigenkänning (OCR) ger möjlighet att konvertera utskrivna sidor till text som kan redigeras eller genomsökas på en dator.
Ej tillgängligt
SMART etikettfunktion som känner av papperets kanter för automatisk sidbeskärning
Ej tillgängligt
Automatisk sidorientering för sidor med minst 100 tecken text
Ej tillgängligt
Automatisk tonjustering ställer in kontrast, ljusstyrka och borttagning av bakgrund för varje sida.
Ej tillgängligt
Specifikationer för digital sändning
Funktioner för digital sändning
E52645dn
Flow E52645c
Skicka dokument till e-post, USB och delade mappar i ett nätverk
Skicka dokument till SharePoint®
Övriga specifikationer
Övriga funktioner
E52645dn
Flow E52645c
1,75 GB basminne
obs!
Basminnet kan utökas till 3,75 GB genom att man lägger till en DIMM-minnesmodul.
16 GB inbäddad Multi-Media Controller (eMMC)
Ej tillgängligt
500 GB HP Säker hårddisk med höga prestanda
Tillval
HP Trusted Platform-modul för kryptering av alla data som passerar genom skrivaren
Fax
Tillval
Tillval

Operativsystem som kan användas

Använd följande information för att kontrollera skrivarens kompatibilitet med operativsystemet på din dator.
Linux: Mer information om Linux-utskriftsdrivrutiner hittar du på www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: Mer information om UNIX®-skrivardrivrutiner hittar du på www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Följande information gäller de skrivarspecifika HP PCL 6-skrivardrivrutinerna för Windows, HP-skrivardrivrutiner för OS X och för installationsprogrammet.
Windows: Ladda ned HP Easy Start från 123.hp.com/LaserJet för att installera HP-skrivardrivrutinen. Eller gå till webbplatsen för skrivarsupport för den här skrivaren, http://www.hp.com/support/ljE52645mfp, för att hämta skrivardrivrutinen eller installationsprogrammet och installera HP-skrivardrivrutinen
macOS: Mac-datorer stöds för den här produkten. Hämta HP Easy Start, antingen från 123.hp.com/LaserJet eller från sidan med utskriftssupport, och använd sedan HP Easy Start för att installera HP-utskriftsdrivrutinen.
  1. Följ angivna steg för att ladda ned skrivarens programvara.
Operativsystem och skrivardrivrutiner som stöds
Operativsystem
Utskriftsdrivrutin installerad (för Windows eller installationsprogrammet på webben för macOS)
Windows 7, 32-bitars och 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen HP PCL 6 installeras för det här operativsystemet som en del av programinstallationen.
Windows 8, 32-bitars och 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen HP PCL 6 installeras för det här operativsystemet som en del av programinstallationen.
obs!
Stöd för Windows 8 RT tillhandahålls via drivrutinen för Microsoft IN OS version 4, 32- bitars.
Windows 8.1, 32-bitars och 64-bitars
Den skrivarspecifika skrivardrivrutinen HP PCL-6 V4 installeras för det här operativsystemet som en del av programvaruinstallationen.
obs!
Stöd för Windows 8.1 RT tillhandahålls via drivrutinen för Microsoft IN OS version 4, 32-bitars.
Windows 10, 32-bitars och 64-bitars
Den skrivarspecifika skrivardrivrutinen HP PCL-6 V4 installeras för det här operativsystemet som en del av programvaruinstallationen.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen PCL 6 finns tillgänglig för hämtning från webbplatsen för skrivarsupport. Hämta drivrutinen och använd sedan Microsoft-verktyget Lägg till skrivare för att installera den.
Windows Server 2012, 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen PCL 6 finns tillgänglig för hämtning från webbplatsen för skrivarsupport. Hämta drivrutinen och använd sedan Microsoft-verktyget Lägg till skrivare för att installera den.
Windows Server 2012 R2, 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen PCL 6 finns tillgänglig för hämtning från webbplatsen för skrivarsupport. Hämta drivrutinen och använd sedan Microsoft-verktyget Lägg till skrivare för att installera den.
Windows Server 2016, 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen PCL 6 finns tillgänglig för hämtning från webbplatsen för skrivarsupport. Hämta drivrutinen och använd sedan Microsoft-verktyget Lägg till skrivare för att installera den.
macOS 10.14 Mojave, 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra
Ladda ned HP Easy Start från 123.hp.com/LaserJet och använd det sedan för att installera skrivardrivrutinen.
obs!
Operativsystem som stöds kan ändras. För en aktuell lista över de operativsystem som stöds, besöker du http://www.hp.com/support/ljE52645mfp för att ta del av HP:s heltäckande hjälp för produkten.
obs!
Om du vill veta mer om klient- och serveroperativsystem och stöd för drivrutinerna HP UPD för den här skrivaren går du till www.hp.com/go/upd. Klicka på länkarna under Ytterligare information.
Lägsta systemkrav
Windows
macOS
  • Internetanslutning
  • Dedikerad USB 1.1- eller 2.0-anslutning eller en nätverksanslutning
  • 2 GB tillgängligt hårddiskutrymme
  • 1 GB RAM-minne (32-bitars) eller 2 GB RAM-minne (64-bitars)
  • Internetanslutning
  • Dedikerad USB 1.1- eller 2.0-anslutning eller en nätverksanslutning
  • 1,5 GB tillgängligt hårddiskutrymme
obs!
Installationsprogrammet för Windows installerar HP Smart Device Agent Base-tjänsten. Filstorleken är ungefär 100 kb. Dess enda funktion är att en gång i timmen söka efter skrivare som är anslutna via USB. Inga data har samlats in. Om en USB-skrivare hittas, försöker den sedan att hitta en instans av JetAdvantage Management Connector (JAMc) i nätverket. Om en JAMc hittas uppgraderas HP Smart Device Agent Base på ett säkert sätt till en fullständig Smart Device Agent från JAMc som sedan kan tillåta utskrivna sidor att bokföras på ett MPS-konto (Managed Print Services ). Webbpaket med endast skrivardrivrutiner hämtade från hp.com för skrivaren och som installeras via guiden Lägg till skrivare installerar inte den här tjänsten.
Om du vill avinstallera tjänsten öppnar du Kontrollpanelen i Windows och väljer sedan Program eller Program och funktioner och därefter Lägg till/ta bort program eller Avinstallera ett program för att ta bort tjänsten. Filnamnet är HPSmartDeviceAgentBase.

Skrivarens mått

Kontrollera att platsen där du vill placera skrivaren är stor nog för skrivaren.
obs!
Dessa värden kan ändras. Aktuell information finns på http://www.hp.com/support/ljE52645mfp.
Basskrivarens mått
Mått
Skrivaren helt stängd
Skrivaren helt öppen
Höjd
497 mm
750 mm
Djup
Dammskydd för fack 2 stängt: 496 mm
Dammskydd för fack 2 öppet: 559 mm
674 mm
Bredd
482 mm
482 mm
Vikt för skrivarens basmodell: 23 kg
Mått för 1 x 550-arks pappersmatare
Mått
Mått
Höjd
130 mm
Djup
Facket stängt: 376 mm
Facket öppet: 569 mm
Bredd
410 mm
Vikt
1,4 kg
Mått för skrivarstället
Mått
Mått
Höjd
381 mm
Djup
Luckan stängd: 632 mm
Luckan öppen och bakre rulltrissorna roterade: 865 mm
Bredd
Luckan stängd: 600 mm
Luckan öppen och bakre rulltrissorna roterade: 630 mm
Vikt
9,0 kg
Mått för skrivare med tre pappersmatare à 1 x 550 ark samt stativ
Mått
Skrivaren helt stängd
Skrivaren helt öppen
Höjd
1 268 mm
1521 mm
Djup
632 mm
865 mm
Bredd
600 mm
630 mm
Vikt för skrivare med tre pappersmatare à 1 x 550 ark samt stativ: 36,2 kg

Energiförbrukning

Gå igenom strömförbrukningen för varje skrivarstatus eller funktion.
Energiförbrukning (genomsnittlig, W)
Utskrift
Redo
Viloläge
Auto-Off
Av
629 W
28,8 W
5,28 W
0,06 W
0,06 W

Elektriska specifikationer

Gå igenom de elektriska specifikationerna, inklusive strömkrav och aktuell ström.
obs!
Strömkraven baseras på land/region där skrivaren säljs. Värdena i följande tabeller kan ändras.
  varning!
Frekvensomvandla ej spänningen i nätet. Det kan skada skrivaren och göra skrivarens garanti ogiltig.
Rekommenderade volt och ampere
Specifikation
110-voltsmodeller
220-voltsmodeller
Strömkrav (volt)1
100 till 127 volt (± 10 %)
50/60 Hz (± 2 Hz)
220 till 240 volt (± 10 %)
50/60 Hz (± 2 Hz)
Nominell ström (ampere)
7,5 A
4 A
1Den ström som rapporteras är det högsta uppmätta värdet för alla skrivarmodeller med standardspänning.

Akustiskt utsläpp

Granska ljudeffekt, inklusive ljudstyrka och ljudtrycksnivå.
Ljudeffektnivå
Akustik: Ljudstyrka (sidor per minut (ppm))
Deklarerat per ISO 9296
Utskrift (43 sidor/min)
LwAD = 6,8 Bel (A)
Kopiering (43 sidor/min)
LwAD = 7,0 Bel (A)
Redo
LwAD = 4,0 Bel (A)
Ljudtrycksnivå
Akustik: Ljudtrycksnivå (sidor per minut (ppm))
Deklarerat per ISO 9296
Utskrift (43 sidor/min)
LpAm = 54 dB(A)
Kopiering (43 sidor/min)
LpAm = 56 dB(A)
Redo
LpAm = 25 dB(A)

Område för driftmiljö

Gå igenom specifikationerna för skrivarens rekommenderade driftmiljö.
Specifikationer för driftmiljö
Miljö
Rekommenderas
Tillåtet
Temperatur
17 till 25 °C
15 till 30 °C
Relativ luftfuktighet
30 till 70 % relativ luftfuktighet (RH)
10 till 80 % relativ luftfuktighet (RH)