• Information
    CORONAVIRUS (COVID19) Påverkan:

Vi upplever längre än förväntade väntetider för att nå en agent. Vänligen använd våra digitala tjänster som Virtual Agent (på engelska) och Diagnostik verktyg (på engelska) eller ditt HP Konto för snabbare service. Instant Ink kunder vänligen gå till instantink.com.

Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

OMEN by HP 15-dc1017no Produktspecifikation

Maskinvara

Produktnummer
6LA92EA
Produktnamn
OMEN by HP 15-dc1017no
Mikroprocessor
Intel® Core™ i7-8750H (2,2 GHz basfrekvens, upp till 4,1 GHz med Intel® Turbo Boost Technology, 9 MB cache, 6 kärnor)
Chipset
Intel® HM370
Minne, standard
32 GB DDR4-2666 SDRAM (2 x 16 GB)
Hårddisk
  • 512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
  • 1 TB 7200 rpm SATA
Optisk enhet
Optisk enhet ingår ej
Bildskärm
39,6 cm (15,6 tum) antireflexbehandlad FHD 144 Hz IPS WLED-bakgrundsbelyst glas, mikroram (1920 x 1080)
Trådlös anslutning
Intel® Wireless-AC 9560 802.11 b/g/n/ac (2x2) Wi-Fi® och Bluetooth® 5 kombinerat (stöd för filöverföring i Gigabit-hastighet)
Nätverksgränsnitt
Integrerat GbE LAN 10/100/1000
Expansionsfack
1 SD-mediekortläsare för flera format
Externa portar
1 USB 3.1 Gen 2 Type-C™ med Thunderbolt™ 3 (40 Gbit/s signalhastighet, DisplayPort™ 1.4, HP Sleep and Charge); 3 USB 3.1 Gen 1 Type-A; 1 RJ-45; 1 kombinerat hörlurs-/mikrofonuttag; 1 mikrofon; 1 AC smart stift; 1 Mini DisplayPort™
Vikt
2,41 kg
Typ av nätanslutning
200 W nätadapter
Batterityp
4-cells 70 Wh litiumjonpolymer
Webbkamera
HP Wide Vision HD-kamera med integrerad, digital dubbelsystemsmikrofon
Ljudfunktioner
Bang & Olufsen, dubbla högtalare, HP Audio Boost, DTS-hörlurar: X™-stöd

Programvara

Operativsystem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP JumpStart; HP Support Assistant; OMEN Command Center
Medföljande programvara
McAfee LiveSafe™
Förinstallerad programvara
Netflix
Programvara - Produktivitet & finanser
1 månad gratis för nya Microsoft Office 365-kunder