• Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP LaserJet Pro M304 - M305, M404 - M405 - Installera skrivaren (maskinvara)

I dokumentet förklaras hur du konfigurerar skrivarens fysiska delar. Slutför dessa steg innan du installerar programvaran till skrivaren på datorn.
Om skrivarmaskinvaran redan är installerad går du till Steg åtta: Installera programvaran i slutet av det här dokumentet för att få hjälp med programinstallationen.
Dokumentet beskriver följande konfigurationssteg för skrivaren:

Steg fem: Konfigurera kontrollpanelen

1. Använd pilknapparna på kontrollpanelen och knappen OK för att konfigurera alternativen Språk, Plats och Skrivarmiljö. Välj ett av följande alternativ:
    • Self-managed (Självstyrt): Optimerade standardinställningar för de flesta användare som inkluderar guidad installation och konfiguration samt automatiska uppdateringar
    • IT-styrt: Optimerade standardinställningar för hantering på ett större kontor
  2. Följ eventuella ytterligare anvisningar för att slutföra konfigurationen av kontrollpanelen.
    obs!
    Inställningarna är helt anpassningsbara efter den här inledande installationen.
För avancerad konfigurering av nätverksanslutna skrivare anger du skrivarens IP-adress i adressfältet i en webbläsare efter att programvaruinstallationen är slutförd.