HP LaserJet Pro MFP M329, M428 - M429 och M479 - Skanna till en dator (Windows)

Inledning

Använd den här funktionen om du vill skanna direkt till en dator från skrivarens kontrollpanel. Den här funktionen är endast tillgänglig för Windows.
Kontrollera att du redan har installerat skrivarprogramvaran som rekommenderas av HP innan du skannar till en dator. Skrivaren och datorn måste vara anslutna och påslagna. Skrivarens programvara måste köras innan du skannar.
Den här funktionen är inaktiverad som standard. För att aktivera funktionen Skanna till dator går du till Konfigurera Skanna till dator (Windows).

Skanna till en dator (Windows)

1. Lägg dokumentet på skannerglaset eller i dokumentmataren enligt markeringarna på skrivaren.
  2. Tryck på knappen Skanna på startskärmen på kontrollpanelen.
  3. Dra fingret åt höger och tryck sedan på ikonen för Dator.
  4. Markera den mapp du vill skanna till.
  5. Kontrollera att Skanningsgenväg är det alternativ du vill använda eller tryck på Skanningsgenväg om du vill välja ett annat skanneralternativ.
  6. Om du använder den automatiska dokumentmataren (ADM) och originalet är enkelsidigt, trycker du på den vänstra sidan av skjutreglaget Dubbelsidigt original för att flytta den till av-läget.
  7. Om du vill välja fler skanningsalternativ trycker du på ikonen Inställningar .
  8. Tryck på Skicka eller Starta skanning.