HP LaserJet Pro MFP M329, M428 - M429 och M479 - Skanna till en USB-enhet

Du kan skanna en fil direkt till en USB-enhet från skrivarens kontrollpanel.
  1. Lägg dokumentet på skannerglaset eller i dokumentmataren enligt markeringarna på skrivaren.
  2. Anslut USB-enheten till USB-porten på skrivarens framsida.
    På skrivarens kontrollpanel visas meddelandet Läser....
  3. Tryck på Skanna till på skärmbilden Alternativ för minnesenhet.
  4. Välj filtyp från listan Spara som.
  5. Tryck på <Filnamn> och använd sedan knappsatsen för att ange ett namn för den skannade filen. Tryck på Spara.
  6. Om du vill förhandsgranska skanningen eller ändra alternativen för skanning, gör du följande:
    • Du kan förhandsgranska skanningen genom att trycka på ikonen Förhandsgranskning eller Tryck för att förhandsgranska. (Alternativen för förhandsgranskning av skanning varierar beroende på skrivarmodell.)
    • För ytterligare skanningsalternativ trycker du på ikonen Inställningar .
  7. Tryck på Spara.