HP Color LaserJet Enterprise M652, M653, MFP M681, M682, Managed E65050, E65060, E65150, E65160, MFP E67550, E67560, E67650, E67660 - Fyll på och skriv ut på etiketter

Inledning

Följande information beskriver hur du skriver ut och fyller på etiketter.
Om du vill skriva ut på etikettark kan du använda fack 2 eller ett av facken för 550 ark. Fack 1 har inte stöd för etiketter.
Om du vill skriva ut på etiketter med manuell matning ska du följa dessa steg för att välja rätt inställningar i skrivardrivrutinen och sedan fylla på etiketterna i facket när du har skickat utskriften till skrivaren. När du använder manuell matning väntar skrivaren med att skriva ut tills den känner av att facket har öppnats.

Manuell matning av etiketter

1. Välj alternativet Skriv ut i programvaran.
  2. Välj skrivaren i listan över skrivare och klicka sedan på Egenskaper eller Inställningar för att öppna utskriftsdrivrutinen.
    obs!
    Namnet på knappen varierar för olika program.
    obs!
    Om du vill få åtkomst till funktionerna på startskärmen i Windows 8 eller 8.1 väljer du Enheter, Skriv ut och sedan skrivaren.
  3. Klicka på fliken Papper/kvalitet.
  4. Välj rätt storlek för etikettarken i listrutan Pappersstorlek.
  5. I listrutan Papperstyp väljer du Etiketter.
  6. I listrutan Papperskälla väljer du Manuell matning.
    obs!
    När du använder manuell matning skriver skrivaren ut från det lägst numrerade facket som är konfigurerat för rätt pappersstorlek, så du behöver inte ange ett visst fack. Om till exempel fack 2 är konfigurerat för etiketter kommer skrivaren att skriva ut från fack 2. Om fack 3 är installerat och konfigurerat för etiketter men fack 2 inte är konfigurerat för etiketter, skriver skrivaren ut från fack 3.
  7. Klicka på OK för att stänga dialogrutan Dokumentegenskaper.
  8. I dialogrutan Utskrift klickar du på Skriv ut för att utföra utskriften.

Etikettorientering

Fack
Fylla på etiketter
Fack 2 och fack för 550 ark
Textsidan uppåt
Övre kanten mot den högra sidan av skrivaren