HP Color LaserJet Enterprise M652, M653, MFP M681, M682, Managed E65050, E65060, E65150, E65160, MFP E67550, E67560, E67650, E67660 - Fylla på och skriva ut på kuvert

Inledning

Följande information beskriver hur du skriver ut på och fyller på kuvert. Använd endast fack 1 när du skriver ut på kuvert. Fack 1 rymmer upp till 10 kuvert.
Följ dessa steg för att välja rätt inställningar i skrivardrivrutinen om du vill skriva ut på kuvert med manuell matning och fyll sedan på kuvert i facket när du har skickat utskriften till skrivaren.

Skriva ut på kuvert

1. Välj alternativet Skriv ut i programvaran.
  2. Välj skrivaren i listan över skrivare och klicka sedan på Egenskaper eller Inställningar för att öppna utskriftsdrivrutinen.
    obs!
    Namnet på knappen varierar för olika program.
    obs!
    Om du vill få åtkomst till funktionerna på startskärmen i Windows 8 eller 8.1 väljer du Enheter, Skriv ut och sedan skrivaren.
  3. Klicka på fliken Papper/kvalitet.
  4. I listrutan Pappersstorlek väljer du rätt storlek för kuverten.
  5. I listrutan Papperstyp väljer du Kuvert.
  6. I listrutan Papperskälla väljer du Manuell matning.
  7. Klicka på OK för att stänga dialogrutan Dokumentegenskaper.
  8. I dialogrutan Skriv ut klickar du på knappen OK för att skriva ut.

Kuvertorientering

Fack
Kuvertstorlek
Så här fyller du på papper
Fack 1
Kuvert nr 9, kuvert nr 10, Monarch-kuvert, B5-kuvert, C5-kuvert, C6-kuvert, DL-kuvert
Textsidan nedåt
Övre kanten mot skrivarens framsida