HP LaserJet Managed E60155, E60165, E60175 - Skrivarspecifikationer

obs!
Följande specifikationer är korrekta vid tiden för publicering, men kan komma att ändras. Aktuell information finns på www.hp.com/support/ljE60155, www.hp.com/support/ljE60165 eller www.hp.com/support/ljE60175.

Tekniska specifikationer

Specifikationer för pappershantering
Funktioner för pappershantering
Modell E60155dn, E60165dn, E60175dn
(Produkt # 3GY09A, 3GY10A, 3GY12A)
Fack 1 (rymmer 100 ark)
Inkluderat
Fack 2 (rymmer 550 ark)
Inkluderat
Pappersmatare för 1 x 550 ark
obs!
E65150dn- och E65160dn-modellerna kan som tillval hantera upp till sex pappersmatare för 1 x 550 ark.
Tillval
Inmatningsfack med hög kapacitet (HCI), 2 100 ark
Tillval
Automatisk dubbelsidig utskrift
Inkluderat
Kuvertmatarkassett för utskrift av upp till 75 kuvert
Tillval
Fack 2 förlängningslucka för utskrift på papper i storleken Legal
Tillval
Häftningsutmatningsfack med fem fack – flera fack
obs!
När tillbehöret har lagts till standardutmatningsfacket är den totala kapaciteten sex fack och 1,300 ark.
Tillval
Anslutningsspecifikationer
Anslutningsfunktioner
Modell E60155dn, E60165dn, E60175dn
(Produkt # 3GY09A, 3GY10A, 3GY12A)
10/100/1000 Ethernet LAN-anslutning med IPv4 och IPv6
Inkluderat
Hi-Speed USB 2.0
Inkluderat
Lättåtkomlig USB-port för utskrifter utan en dator och för uppgradering av den inbyggda programvaran
Inkluderat
Hardware Integration Pocket (HIP) för anslutning av tillbehör och enheter från tredje part
Inkluderat
HP interna USB-portar
Tillval
HP Jetdirect 2900nw skrivarserver, tillbehör för trådlös anslutning
Tillval
HP Jetdirect 3100w NFC/Wireless-tillbehör för utskrift från mobilenheter
obs!
Ansluten via maskinvaruintegreringsplatsen eller den bakre USB-värdporten. HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/trådlöst tillbehör kräver HP:s tillbehör för interna USB-portar.
Tillval
Utskriftsspecifikationer
Utskriftsfunktioner
Modell E60155dn, E60165dn, E60175dn
(Produkt # 3GY09A, 3GY10A, 3GY12A)
Skriver ut 52 sidor per minut (spm) på papper i A4-storlek och 55 spm på papper i Letter-storlek
E60155dn
Skriver ut 61 sidor per minut på papper i A4-storlek och 65 sidor per minut på papper i Letter-storlek
E60165dn
Skriver ut 71 sidor per minut på papper i A4-storlek och 75 sidor per minut på papper i Letter-storlek
E60175dn
Lättåtkomlig USB-utskrift (ingen dator behövs)
Inkluderat
Övriga specifikationer
Funktion
Modell E60155dn, E60165dn, E60175dn
(Produkt # 3GY09A, 3GY10A, 3GY12A)
Minne: 512 MB minne, utökningsbart till 1,5 GB genom att lägga till ett 1 GB DIMM-minne
Inkluderat
Minne: HP säker hårddisk med höga prestanda
Tillval
Säkerhet: HP Trusted Platform-modul för kryptering av alla data som passerar genom skrivaren
Inkluderat
Kontrollpanel: Konstant synlig kontrollpanel med färgpekskärm
Inkluderat

Operativsystem som kan användas

Linux: Mer information om Linux-utskriftsdrivrutiner hittar du på www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: Mer information om UNIX®-skrivardrivrutiner hittar du på UNIX® www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Följande information gäller de skrivarspecifika HP PCL 6-skrivardrivrutinerna för Windows, HP-skrivardrivrutiner för macOS och för installationsprogrammet.
Windows: Ladda ned HP Easy Start från 123.hp.com/LaserJet för att installera HP-skrivardrivrutinen. Eller gå till webbplatsen för skrivarsupport för den här skrivaren: www.hp.com/support/ljE60155, www.hp.com/support/ljE60165 eller www.hp.com/support/ljE60175 för att ladda ned skrivardrivrutinen eller installationsprogrammet och installera HP-skrivardrivrutinen.
macOS: Mac-datorer stöds för den här produkten. Hämta HP Easy Start, antingen från 123.hp.com/LaserJet eller från sidan med utskriftssupport, och använd sedan HP Easy Start för att installera HP-utskriftsdrivrutinen.
  1. Följ angivna steg för att ladda ned skrivarens programvara.
Operativsystem och skrivardrivrutiner som stöds
Operativsystem
Utskriftsdrivrutin (för Windows eller installationsprogrammet på webben för macOS)
Windows 7, 32-bitars och 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen HP PCL 6 installeras för det här operativsystemet som en del av programvaruinstallationen.
Windows 8, 32-bitars och 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen HP PCL 6 installeras för det här operativsystemet som en del av den grundläggande programvaruinstallationen.
Windows 8.1, 32-bitars och 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen HP PCL-6 V4 installeras för det här operativsystemet som en del av den fullständiga programinstallationen.
Windows 10, 32-bitars och 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen HP PCL-6 V4 installeras för det här operativsystemet som en del av den fullständiga programinstallationen.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen PCL 6 finns tillgänglig för hämtning från webbplatsen för skrivarsupport. Hämta drivrutinen och använd sedan Microsoft-verktyget Lägg till skrivare för att installera den.
Windows Server 2012, 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen PCL 6 finns tillgänglig för hämtning från webbplatsen för skrivarsupport. Hämta drivrutinen och använd sedan Microsoft-verktyget Lägg till skrivare för att installera den.
Windows Server 2012 R2, 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen PCL 6 finns tillgänglig för hämtning från webbplatsen för skrivarsupport. Hämta drivrutinen och använd sedan Microsoft-verktyget Lägg till skrivare för att installera den.
Windows Server 2016, 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen PCL 6 finns tillgänglig för hämtning från webbplatsen för skrivarsupport. Hämta drivrutinen och använd sedan Microsoft-verktyget Lägg till skrivare för att installera den.
macOS 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra
Ladda ned HP Easy Start från 123.hp.com/LaserJet och använd det sedan för att installera skrivardrivrutinen.
obs!
Operativsystem som stöds kan ändras.
obs!
För en aktuell lista över de operativsystem som stöds, besök www.hp.com/support/ljE60155, www.hp.com/support/ljE60165 eller www.hp.com/support/ljE60175 för att ta del av HP:s heltäckande hjälp för skrivaren.
obs!
Om du vill veta mer om klient- och serveroperativsystem och stöd för drivrutinerna HP UPD för den här skrivaren går du till www.hp.com/go/upd. Klicka på länkarna under Ytterligare information.
Lägsta systemkrav
Windows
macOS
  • Internetanslutning
  • Dedikerad USB 1.1- eller 2.0-anslutning eller en nätverksanslutning
  • 2 GB tillgängligt hårddiskutrymme
  • 1 GB RAM-minne (32-bitars) eller 2 GB RAM (64-bitars)
  • Internetanslutning
  • Dedikerad USB 1.1- eller 2.0-anslutning eller en nätverksanslutning
  • 1,5 GB tillgängligt hårddiskutrymme
obs!
Installationsprogrammet för Windows installerar HP Smart Device Agent Base-tjänsten. Filstorleken är ungefär 100 kb. Dess enda funktion är att en gång i timmen söka efter skrivare som är anslutna via USB. Inga data har samlats in. Om en USB-skrivare hittas, försöker den sedan att hitta en instans av JetAdvantage Management Connector (JAMc) i nätverket. Om en JAMc hittas uppgraderas HP Smart Device Agent Base på ett säkert sätt till en fullständig Smart Device Agent från JAMc som sedan kan tillåta utskrivna sidor att bokföras på ett MPS-konto (Managed Print Services ). Webbpaket med endast skrivardrivrutiner hämtade från hp.com för skrivaren och som installeras via guiden Lägg till skrivare installerar inte den här tjänsten.
Om du vill avinstallera tjänsten öppnar du Kontrollpanelen och väljer sedan Program eller Program och funktioner och därefter Lägg till/ta bort program eller Avinstallera ett program för att ta bort tjänsten. Filnamnet är HPSmartDeviceAgentBase.

Skrivarens mått

Mått för modellerna E60155dn, E60165dn och E60175dn
Mått
Skrivaren helt stängd
Skrivaren helt öppen
Höjd
357 mm
433 mm
Djup
466 mm
1 040 mm
Bredd
431 mm
431 mm
Vikt (med tonerkassett)
20,6 kg
Mått för 1 x 550-arks pappersmatare
Mått
Tillbehör helt stängt
Tillbehör helt öppet
Höjd
148 mm
148 mm
Djup
466 mm
790 mm
Bredd
426 mm
426 mm
Vikt
5,7 kg
Mått för 2 100-arks HCI med stativ
Mått
Tillbehör helt stängt
Tillbehör helt öppet
Höjd
341 mm
341 mm
Djup
466 mm
864 mm
Bredd
426 mm
426 mm
Vikt
9,98 kg
Kuvertmatarens mått
Mått
Tillbehör helt stängt
Tillbehör helt öppet
Höjd
148 mm
148 mm
Djup
466 mm
790 mm
Bredd
426 mm
426 mm
Vikt
5,8 kg
Måtten för häftningsutmatningsfacket med fem fack – flera fack
Mått
Tillbehör helt stängt
Tillbehör helt öppet
Höjd
429 mm
429 mm
Djup
504 mm
614 mm
Bredd
475 mm
511 mm
Vikt
11,3 kg

Intervallet för driftmiljön

Intervallet för driftmiljön
Miljö
Rekommenderat
Tillåtet
Temperatur
15 till 25 °C
10 °C till 32,5 °C
Relativ fuktighet
30 till 70 % relativ luftfuktighet (RH)
10 % till 80 % RH