HP LaserJet Managed MFP E72425, E72430, E77422, E77428 - Fyll på och skriv ut på etiketter

Om du vill skriva ut på etikettark använder du endast fack 1 (kombifack). Fack 2, fack 3 och extra facken för 2 x 520 ark har inte stöd för etiketter.

Manuell matning av etiketter

Använd läget för manuell matning för fack 1 (kombifack) om du vill skriva ut etiketter.
  1. Välj alternativet Skriv ut i programvaran.
  2. Välj skrivaren i listan över skrivare och klicka sedan på Egenskaper eller Inställningar för att öppna utskriftsdrivrutinen.
    obs!
    Namnet på knappen varierar för olika program.
    obs!
    Om du vill få åtkomst till funktionerna på startskärmen i Windows 8 eller 8.1 väljer du Enheter, Skriv ut och sedan skrivaren.
  3. Klicka på fliken Papper/kvalitet.
  4. Välj rätt storlek för etikettarken i listrutan Pappersstorlek.
  5. I listrutan Papperstyp väljer du Etiketter.
  6. I listrutan Papperskälla väljer du Manuell matning.
  7. Klicka på OK för att stänga dialogrutan Dokumentegenskaper.
  8. I dialogrutan Utskrift klickar du på Skriv ut för att utföra utskriften.

Etikettorientering

Etiketter måste fyllas på på ett speciellt sätt för att skriva ut på rätt sätt.
Fack
Fylla på etiketter
Fack 1
Textsidan nedåt
Nedre kanten matas in först i skrivaren
Fack 2 och 3
Textsidan uppåt
Övre kanten mot fackets vänstra sida