HP LaserJet Managed MFP E72425, E72430, E77422, E77428 - Fylla på och skriva ut på kuvert

Om du vill skriva ut på kuvert använder du endast fack 1 (kombifack). Fack 2, fack 3 och de extra facken för 2 x 520 ark klarar inte av kuvert. Fack 1 (kombifack) rymmer upp till 10 kuvert.

Skriva ut på kuvert

Om du vill skriva ut på kuvert med manuell matning ska du följa dessa steg för att välja rätt inställningar i skrivardrivrutinen och sedan fylla på kuvert i facket när du har skickat utskriften till skrivaren.
  1. Välj alternativet Skriv ut i programvaran.
  2. Välj skrivaren i listan över skrivare och klicka sedan på Egenskaper eller Inställningar för att öppna utskriftsdrivrutinen.
    obs!
    Namnet på knappen varierar för olika program.
    obs!
    Om du vill få åtkomst till funktionerna på startskärmen i Windows 8 eller 8.1 väljer du Enheter, Skriv ut och sedan skrivaren.
  3. Klicka på fliken Papper/kvalitet.
  4. I listrutan Pappersstorlek väljer du rätt storlek för kuverten.
  5. I listrutan Papperstyp väljer du Kuvert.
  6. I listrutan Papperskälla väljer du Manuell matning.
  7. Klicka på OK för att stänga dialogrutan Dokumentegenskaper.
  8. I dialogrutan Skriv ut klickar du på knappen OK för att skriva ut.

Kuvertorientering

Kuvert måste föras in på ett speciellt sätt för att de ska skrivas ut på rätt sätt.
Fack
Kuvertstorlek
Fylla på kuvert
Fack 1
Kuvert nr 9, kuvert nr 10, Monarch-kuvert, DL-kuvert, B5-kuvert, C5-kuvert, C6-kuvert
Textsidan nedåt
Övre kanten mot skrivarens framsida
B5-kuvert, C5-kuvert (pocket)
Textsidan nedåt
Nedre kanten vänd mot skrivaren; övre fliken öppen