• Information

• Respons

Produktspecifikationer för HP LaserJet Pro M118dw (4PA39A)

Namngivning av produkter

Modellnamn
HP LaserJet Pro M118dw
Produktnummer
4PA39A

Vad som ingår och tillbehör

Förpackningens innehåll
HP LaserJet Pro M118dw skrivare; HP svart tonerkassett till LaserJet (1 000 sidor); HP LaserJet Imaging bildtrumma (23 000 sidor); Strömkabel; USB-kabel; Startguide; Installationsaffisch; Supportbroschyr; Regelbroschyr; Errata declaration (vissa länder).

Anslutningar

Portar
1 Hi-Speed USB 2.0; 1 Ethernet 10/100-nätverk; Trådlöst
Trådlös förmåga
Ja, inbyggt Wi-Fi 802.11b/g
Lagringsenhet och direct print-stöd
USB-utskrift; Wi-Fi Direct

Miljö

Ljudeffekt (aktiv, skriver ut)
6,6 B (A)
Rekommenderad luftfuktighet i drift
30 till 70 % RH
Luftfuktighet utanför drift
10 till 90 % RH
Rekommenderade intervaller för drifttemperatur (Celsius)
17,5 till 25 °C
Rekommenderad förvaringstemperatur (Celsius)
-20 till 60 °C
Miljöspecifikationer
Innehåller inte kvicksilver

Minne

Minne
256 MB
Maximal minnesmängd
256 MB

Mobila utskriftsfunktioner

Tjänster för mobil utskrift
Apple AirPrint™; HP ePrint; Utskrift med Wi-Fi® Direct; Google Cloud Print™

Nätverk

Nätverksprotokoll som stöds
TCP/IP: IPv4; IPv6; IP direkt läge; LPD; SLP; Bonjour; WS-Discovery; BOOTP/DHCP/AutoIP; WINS; SNMP v 1/2/3; och HTTP/HTTPS

Pappershantering

Inmatningskapacitet
Upp till 260 ark
Standard ingående kapacitet (kuvert)
Upp till 10
Utmatningskapacitet
Upp till 150 ark
Materialformat som stöds (metrisk)
A4
Mediestorlekar som stöds (amerikanska standarder)
Letter; Legal
Mediestorlekar, anpassad (meter)
76 x 127 till 216 x 356 mm
Olika material
Papper (laser, vanligt, foto, grovt, veläng), kuvert, etiketter, kortpapper, vykort
Materialvikt som stöds (metrisk)
60 till 163 g/m²

Pappershantering - duplexenhet

Rekommenderad materialvikt (metrisk)
60 till 105 g/m²
Rekommenderad mediavikt, dubbelsidig (amerikansk standard)
16 till 28 lb
Materialformat som stöds (metrisk)
A4
Mediestorlekar som stöds (amerikansk standard)
Letter; Legal

Fysiska mått

Maximala mått (B x D x H, metriskt)
370,5 x 624,4 x 359,5 mm
Vikt (metrisk)
6,9 kg

Ström

Energibesparingsteknik
HP Auto-on/Auto-off teknik
Strömförsörjningstyper
Intern (inbyggd) strömförsörjning
Strömförsörjning
220 V inspänning: 220 till 240 V AC (+/-10 %), 60 Hz/50 Hz, 3,1 A
Energiförbrukning
480 W (aktiv utskrift), 1,9 W (redo), 0,5 W (viloläge), 0,8 W (automatisk av/Wake på USB, aktiverad vid leverans), 0,05 W (automatisk-av/manuell-på), 0,05 (manuell av)

Bläckpatroner

Antal utskriftspatroner
1 (svart)
Utbytesbläckpatroner
CF294A HP 94A Svart LaserJet originaltonerkassett (1 200 sidor); CF294X HP 94X Svart LaserJet originaltonerkassett (2 800 sidor); CF232A HP 32A Original LaserJet Imaging bildtrumma (23 000 sidor)

Utskriftsspecifikationer

Utskriftsteknik
Laser
Dubbelsidig utskrift
Automatisk (standard)
Utskriftsupplösning (bäst)
Upp till 1 200 x 1 200 dpi
Maxvolym per månad
Upp till 20 000 sidor
Skrivarspråk
PCL5c; PCL6; PS; PCLm; PDF; URF; PWG
Skrivarens smarta funktioner
AirPrint®, Instant-on teknologi, HP Auto-on/Auto-off teknik, JetIntelligence bläckpatroner, Mopria-certifierade, utskrift med Wi-Fi® Direct, dubbelsidig utskrift, appen HP Smart

Specifikationer för tillsyn

Effektivt energiutnyttjande
ENERGY STAR®-godkänd; EPEAT® Silver
Säkerhet
IEC 60950-1:2005+A1:2009+A2:2013/EN60950-1:2006+A11:2009+A1:2010+A12:2011+A2:2013; IEC 60825-1:2014/EN 60825-1:2014 (klass 1-Laser/LED-produkt), IEC 62479:2010/EN 62479:2010
Elektromagnetisk kompatibilitet
CISPR 22:2008/CISPR 32:2012/EN 55032:2012 - klass B EN 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013, EN 55024:2010

Säkerhet

Säkerhetshantering
Lösenordsskyddad nätverksinbyggd webbserver; Aktivera/inaktivera nätverksportar; Lösenordsändring för community SNMPv1

Systemkrav

Lägsta systemkrav för Windows
Windows® 10, 8.1, 8, 7: 32-/64-bitar, 2 GB ledigt hårddiskutrymme, internetanslutning, USB-port, Internet Explorer. Windows Vista®: (Endast 32-bitar), 2 GB ledigt hårddiskutrymme, internetanslutning, USB-port, Internet Explorer. Windows® XP SP3 eller senare (endast 32-bitars): valfri Intel® Pentium® II, Celeron® eller 233 MHz-kompatibel processor, 850 MB ledigt hårddiskutrymme, internetanslutning, USB-port, Internet Explorer.
Lägsta systemkrav för Macintosh
Apple® macOS Sierra (v10.12), macOS High Sierra (v10.13), macOS 10.14 (Mojave); 2 GB tillgängligt hårddiskutrymme; Internet-åtkomst
Kompatibla nätverksoperativsystem
Windows Server 2008 R2, 64-bitars; Windows Server 2008 R2, 64-bitars (SP1); Windows Server 2012 64-bitars, Windows Server 2012 R2 64-bitars, Windows Server 2016
Notering om operativsystem som stöds
Stödjer inte Windows® XP (64-bitars) och Windows Vista® (64-bitars); Alla “Kompatibla operativsystem” stöds inte med programvaran; Full solution-programvaran är endast tillgänglig för Windows 7 och nyare; Äldre Windows operativsystem (XP, Vista och jämförbara servrar) får endast skrivardrivrutiner; Windows Server OS installerar endast drivrutinen med kommandoradsmetoden; Windows RT OS för surfplattor (32-/64-bitars) använder en förenklad HP-drivrutin inbyggd i operativsystemet RT; Linux-system använder OS HPLIP-programvaran

Garanti

Garanti
Ett års begränsad garanti