HP LaserJet M118dw - Blinkande lampor

Det här dokumentet gäller för HP LaserJet Pro M118dw-skrivare.
Följande avsnitt beskriver feltillstånd med blinkande lampor som visas på kontrollpanelen, följt av lösningar för varje fel. Hitta det blinkande ljusmönster som visas på kontrollpanelen och följ sedan stegen för att lösa problemet.
     Exempel på kontrollpanelens knappar, ikoner och lampor
  1. Wireless knapp och lampa
  2. Varningslampa
  3. Klarlampa
  4. Lampa för förbrukningsmaterial
  5. Knappen Fortsätt
  6. Cancel knapp

Lämna in skrivaren på service

Reparerar eller ersätt din HP-produkt om du har slutfört alla föregående steg.
För att se om din produkt fortfarande är under garanti går du till webbplatsen för garantikontroll http://www.support.hp.com/checkwarranty. Kontakta HP Support för att schemalägga en reparation eller byte. Om du är i Stillahavsområdet Kontaktar du HP Support för att hitta ett lokalt servicecenter i ditt område.
Reparationsavgifter kan tillkomma om garantin inge längre gäller för produkterna.