HP LaserJet M118dw - Blinkande lampor

Det här dokumentet gäller för HP LaserJet Pro M118dw-skrivare.
Följande avsnitt beskriver feltillstånd med blinkande lampor som visas på kontrollpanelen, följt av lösningar för varje fel. Hitta det blinkande ljusmönster som visas på kontrollpanelen och följ sedan stegen för att lösa problemet.
     Exempel på kontrollpanelens knappar, ikoner och lampor
  1. Wireless knapp och lampa
  2. Varningslampa
  3. Klarlampa
  4. Lampa för förbrukningsmaterial
  5. Knappen Fortsätt
  6. Cancel knapp

Lämna in skrivaren på service

Utför service eller byt ut HP-produkten om problemet kvarstår efter att du har utfört alla ovanstående steg.
Gå till Kontakta HP:s kundsupport om du vill schemalägga produktreparation eller -byte. Om du befinner dig i Asien/Stillahavsområdet kommer du till ett lokalt servicecenter i ditt område.
För att bekräfta din garantistatus går du till Kontrollera HP-produktens garanti. Reparationsavgifter kan tillkomma om garantin inge längre gäller för produkterna.