HP skrivare - Ingen anslutning efter router- eller Wi-Fi-ändring

Detta dokument gäller HP trådlösa bläckstråleskrivare som ansluts till ett trådlöst nätverk.
Det här dokumentet förklarar hur du ansluter en tidigare installerad trådlös skrivare till nätverket om du har bytt din internetleverantör (ISP) eller köpt en ny router. När du ändrar nätverksinställningar som nätverksnamn och lösenord, måste du också konfigurera skrivaren för att de nya inställningarna.
obs!
När du felsöker en anslutning till ditt trådlösa nätverk, se till att du ansluter skrivaren till routern och inte till en trådlös förlängning.