• Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP-skrivare - Print Anywhere med appen HP Smart

Det här dokumentet avser HP:s trådlösa skrivare och appen HP Smart på Android-enheter, Apple iOS-smartphones och -surfplattor samt datorer med Windows 10 och macOS.
Print Anywhere är en funktion i appen HP Smart. Den gör det möjligt för dig att kontrollera skrivarens status och skicka utskriftsjobb var du än är via en mobil Android- eller iOS-enhet eller en Windows 10- eller macOS-dator.

Steg 1: Installera HP Smart

Print Anywhere är bara tillgängligt på vissa skrivare. Se om skrivaren är kompatibel med Print Anywhere från appen HP Smart.
obs!
Om du inte vill installera appen HP Smart just nu ska du gå till Lösningar för mobila utskrifter för att ta reda på om din skrivare har stöd för Print Anywhere.
  1. Hämta och installera HP Smart från 123.hp.com.
  2. Öppna startskärmen i appen HP Smart. Välj din skrivare och klicka på Skrivarinställningar. Nu öppnas skärmen med skrivarinställningar.
  3. Om Print Anywhere visas under Alternativ eller Tjänster går det att använda.
    Exempel på kompatibilitet med Print Anywhere i appen HP Smart
    Exempel på en skrivare som stöder Print Anywhere

Steg 2: Aktivera Print Anywhere

Aktivera Print Anywhere från appen HP Smart. Läs det avsnitt som matchar ditt operativsystem.
Om Print Anywhere redan är aktiverat går du direkt till steget för att Använda Print Anywhere.

Steg 3: Använd Print Anywhere

Skriv ut på distans, kontrollera skrivarens status och skapa kopior med enhetens kamera när du är fjärransluten med Print Anywhere. Print Anywhere-funktionerna går att använda var du än är om enheten har en mobilanslutning eller är uppkopplad mot ett annat trådlöst nätverk. Vissa appfunktioner och skrivarinställningar är inte tillgängliga med Print Anywhere-anslutningar.
  • Skriv ut: Välj Skriv ut-panelerna via HP Smart när du vill skriva ut dokument eller foton. På Android-enheter kan du skriva ut på distans via appar som har ett utskriftsalternativ på menyn. Vid utskrift via en app väljer du skrivaren i listan med Fjärr och en molnikon .
  • Kopiera (endast Android/iOS): Tryck på Kopiera för att snabbt kopiera, redigera och skriva ut ett dokument eller foto med en mobil enhet eller webbkamera. Kopiorna har inte sparats. Den här funktionen finns endast på vissa skrivare.
  • Kontrollera skrivarens status: Kontrollera bläcknivåer, kontrollera ditt Instant Ink-konto, beställ bläckpatroner med mera.
Mer information finns på:

Vanliga frågor (FAQ)

Granska dessa vanliga frågor om Print Anywhere.