Produktspecifikationer för stationär dator OMEN by HP 880-137no

Hurricane-chassi
obs!
Konfigurationen av kan variera beroende på modell.

Moderkort

Processor

Minne

Videografik

Ljud

Nätverk

Hårddiskar

CD-/DVD-enhet

Minneskortsläsare

Datorchassi

Strömförsörjning

I/O-portar

Tangentbord, mus och inmatningsenheter

Programvara

obs!
Det här supportdokumentet innehåller specifikationer och komponentbilder som återspeglar den ursprungliga utformningen av alla datorer av den här modellen. Under vissa omständigheter kan det hända att en fabrik eller tjänsteleverantör installerar en komponent som uppfyller eller överträffar angiven specifikation och/eller ser annorlunda ut än den som visas på bilden.