Produktspecifikationer för HP ENVY Curved 34-b105no All-in-One Desktop-dator

Bildskärm
Moderkort
Processor
Minne
Videografik
Ljud
Nätverk
Hårddiskar
Minneskortsläsare
CD-/DVD-enhet
Datorhölje
Strömförsörjning
Tangentbord, mus och inmatningsenheter
Programvara
  obs!
Det här supportdokumentet innehåller specifikationer och komponentbilder som återspeglar den ursprungliga utformningen av alla datorer av den här modellen. Under vissa omständigheter kan det hända att en fabrik eller tjänsteleverantör installerar en komponent som uppfyller eller överträffar angiven specifikation och/eller ser annorlunda ut än den som visas på bilden.