• Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

Produktspecifikationer för stationär HP Pavilion 690-0005no-speldator

NelsonP Tower
obs!
Konfigurationen och färg kan variera beroende på modell.

Moderkort

Processor

Minne

Information om minnesuppgradering

• Dubbelkanalig minnesarkitektur
  • Två DDR4 UDIMM-uttag (288-stift)
  • Stöder upp till PC4-21300 (DDR4 2666)
  • Stöder 4 GB och 8 GB DDR4 UDIMM-moduler
  • Stöder upp till 4 GB i 32-bitars system
    obs!
    32-bitars system kan inte hantera minnen på 4,0 GB full ut.
  • Stöder upp till 32 GB (med två 16 GB-moduler) och 16 GB (med två 8 GB-moduler) på 64-bitars datorer
    obs!
    Maximalt minne som visas motsvarar maskinvarans kapacitet och kan vara ytterligare begränsat i operativsystemet.

Videografik

Ljud

Nätverk

Hårddiskar

CD-/DVD-enhet

Minneskortsläsare

Datorhölje

Strömförsörjning

I/O-portar

Tangentbord, mus och inmatningsenheter

Programvara

obs!
Det här supportdokumentet innehåller specifikationer och komponentbilder som återspeglar den ursprungliga utformningen av alla datorer av den här modellen. Under vissa omständigheter kan det hända att en fabrik eller tjänsteleverantör installerar en komponent som uppfyller eller överträffar angiven specifikation och/eller ser annorlunda ut än den som visas på bilden.