HP LaserJet Managed E50045 - Skrivarspecifikationer

obs!
Följande specifikationer är riktiga när denna publikation skrivs men kan komma att ändras.

Tekniska specifikationer

Modellnamn
E50045dw
Produktnummer
3GN19A
Pappershantering
Fack 1 (rymmer 100 ark)
Fack 2 (rymmer 550 ark)
Pappersmatare för 1 x 550 ark
obs!
Varje skrivarmodell hanterar upp till tre extra pappersmatare för 1 x 550 ark (fack 3, 4 och 5).
Tillval
Skåp/stativ
Tillval
Automatisk dubbelsidig utskrift
Konnektivitet
10/100/1000 Ethernet LAN-anslutning med IPv4 och IPv6
Hi-Speed USB 2.0
Lättåtkomlig USB-port för utskrifter utan en dator och för uppgradering av den inbyggda programvaran
Hardware Integration Pocket (HIP) för anslutning av tillbehör och enheter från tredje part
HP interna USB-portar
Tillval
HP Jetdirect 3000w NFC/trådlöst tillbehör för utskrift från mobilenheter
Tillval
Integrerade HP NFC- (Near-field communication) och WiFi Direct-funktioner för utskrift från mobilenheter
HP Jetdirect 2900nw skrivarserver, tillbehör för trådlös anslutning
Tillval
Minne
512 MB minne, utökningsbart till 1,5 GB genom att lägga till ett 1 GB DIMM-minne
Masslagring
4 GB inbäddad Multi-Media Controller (eMMC)
320 GB säker hårddisk med höga prestanda från HP
Tillval
Säkerhet
HP TPM (Trusted Platform Module) för kryptering av alla data som passerar via skrivaren
Tillval
Kontrollpanelens skärm och inmatning
Kontrollpanel med färgpekskärm
Skriva ut
Skriver ut 45 sidor per minut (spm) på papper i Letter-storlek och 43 spm på A4-papper
Lättåtkomlig USB-utskrift (ingen dator behövs)
Lagra jobb i skrivarminne för att skriva ut senare eller skriva ut privat

Operativsystem som kan användas

Linux: Mer information om Linux-utskriftsdrivrutiner hittar du på www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: Mer information om UNIX®-skrivardrivrutiner hittar du på UNIX® www.hp.com/go/unixmodelscripts.
Följande information gäller de skrivarspecifika HP PCL 6-skrivardrivrutinerna och HP-skrivardrivrutinerna för macOS.
Windows: Gå till webbplatsen för skrivarsupport för den här skrivaren: www.hp.com/support/ljE50045 för att hämta och installera skrivardrivrutinen.
macOS: Mac-datorer stöds för den här produkten. Ladda ned HP Easy Start från 123.hp.com/LaserJet för att installera HP-skrivardrivrutinen.
  1. Följ angivna steg för att ladda ned skrivarens programvara.
Operativsystem och skrivardrivrutiner som stöds
Operativsystem
Utskriftsdrivrutinen är installerad (från programvaran på webben)
Anteckningar
Windows 7, 32-bitars och 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen PCL 6 finns tillgänglig för hämtning från webbplatsen för skrivarsupport. Hämta drivrutinen och använd sedan Microsoft-verktyget Lägg till skrivare för att installera den.
Windows 8, 32-bitars och 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen PCL 6 finns tillgänglig för hämtning från webbplatsen för skrivarsupport. Hämta drivrutinen och använd sedan Microsoft-verktyget Lägg till skrivare för att installera den.
Windows 8.1, 32-bitars och 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen PCL 6 finns tillgänglig för hämtning från webbplatsen för skrivarsupport. Hämta drivrutinen och använd sedan Microsoft-verktyget Lägg till skrivare för att installera den.
Windows 10, 32-bitars och 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen PCL 6 finns tillgänglig för hämtning från webbplatsen för skrivarsupport. Hämta drivrutinen och använd sedan Microsoft-verktyget Lägg till skrivare för att installera den.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen PCL 6 finns tillgänglig för hämtning från webbplatsen för skrivarsupport. Hämta drivrutinen och använd sedan Microsoft-verktyget Lägg till skrivare för att installera den.
Windows Server 2012, 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen PCL 6 finns tillgänglig för hämtning från webbplatsen för skrivarsupport. Hämta drivrutinen och använd sedan Microsoft-verktyget Lägg till skrivare för att installera den.
Windows Server 2012 R2, 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen PCL 6 finns tillgänglig för hämtning från webbplatsen för skrivarsupport. Hämta drivrutinen och använd sedan Microsoft-verktyget Lägg till skrivare för att installera den.
Windows Server 2016, 64-bitars
Den skrivarspecifika utskriftsdrivrutinen PCL 6 finns tillgänglig för hämtning från webbplatsen för skrivarsupport. Hämta drivrutinen och använd sedan Microsoft-verktyget Lägg till skrivare för att installera den.
macOS 10.11 El Capitan, macOS 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra
Ladda ned HP Easy Start från 123.hp.com/LaserJet och använd det sedan för att installera skrivardrivrutinen.
obs!
Operativsystem som stöds kan ändras. För en aktuell lista över de operativsystem som stöds, besöker du www.hp.com/support/ljE50045 för att ta del av HP:s heltäckande hjälp för produkten.
obs!
Om du vill veta mer om klient- och serveroperativsystem och stöd för drivrutinerna HP UPD för den här skrivaren går du till www.hp.com/go/upd. Klicka på länkarna under Ytterligare information.
Lägsta systemkrav
Windows
macOS
  • Internetanslutning
  • Dedikerad USB 1.1- eller 2.0-anslutning eller en nätverksanslutning
  • 2 GB tillgängligt hårddiskutrymme
  • 1 GB RAM-minne (32-bitars) eller 2 GB RAM (64-bitars)
  • Internetanslutning
  • Dedikerad USB 1.1- eller 2.0-anslutning eller en nätverksanslutning
  • 1,5 GB tillgängligt hårddiskutrymme

Skrivarens mått

Mått för dw-modellen
    Figur : Mått för dw-modellen
  1. 296 mm
  2. Dammskydd för fack 2 stängt: 376 mmDammskydd för fack 2 öppet: 444 mm
  3. 410 mm
  4. 12 kg
Mått för 1 x 550-arks pappersmatare
    Figur : Mått för 1 x 550-arks pappersmatare
  1. 130 mm
  2. Facket stängt: 376 mmFacket öppet: 569 mm
  3. 410 mm
  4. 1,4 kg
Mått för skåp/stativ
    Figur : Mått för skåp/stativ
  1. 381 mm
  2. Luckan stängd: 632 mmLuckan öppen och bakre rulltrissorna roterade: 865 mm
  3. Luckan stängd: 600 mmLuckan öppen och bakre rulltrissorna roterade: 630 mm
  4. 9,0 kg
Mått för skrivare med tre pappersmatare för 1 x 550 ark samt skåp/stativ
    Figur : Mått för skrivare med tre pappersmatare för 1 x 550 ark samt skåp/stativ
  1. 1 067 mm
  2. 632 mm
  3. 600 mm
  4. 25,2 kg

Energiförbrukning, elektriska specifikationer och akustiskt utsläpp

Energiförbrukning

Effektförbrukning (genomsnittlig, W)1, 2, 3
Skrivarserie4
Utskrift
Redo
Viloläge
Auto-Off
Av
HP LaserJet Managed E50045
741,9 W
13,7 W
2,5 W
0,08 W
0,08 W
1Värdena kan ändras.
2Den ström som rapporteras är det högsta uppmätta värdet för alla skrivarmodeller med standardspänning.
3Standardtid från redoläge till viloläge = 0 minuter.
4Hastigheten är 43 sidor per minut på A4 och 45 sidor per minut på Letter.

Elektriska specifikationer

Ingångsspänning 110 volt 100 till 127 VAC, 60 Hz
Ingångsspänning 220 volt 200 till 240 VAC, 50 Hz
  varning!
Strömkraven baseras på land/region där skrivaren säljs. Frekvensomvandla ej spänningen i nätet. Det skadar skrivaren och gör skrivarens garanti ogiltig.

Akustiskt utsläpp

HP LaserJet Managed E500451
Ljudeffektnivå
Utskrift (43 sidor/min)
Redo
Deklarerat per ISO 9296
LWAd = 6,8 Bel (A) [68 dB (A)]
LWAd = 4,0 Bel (A) [40 dB (A)]
Ljudtrycksnivå från åskådarposition
Utskrift
Redo
Deklarerat per ISO 9296
LpAm = 54 dB(A)
LpAm = 24 dB(A)
1Akustiska värden kan ändras.

Område för driftmiljö

Specifikationer för driftmiljö
Miljö
Rekommenderat
Tillåtet
Temperatur
17 till 25 °C
15° till 30 °C
Relativ fuktighet
30 till 70 % relativ luftfuktighet (RH)
10 till 80 % relativ luftfuktighet (RH)