HP LaserJet Managed MFP E52545 - 13.A1, papperstrassel i fack 1

13.A1, papperstrassel i fack 1

Så här rensar du papperstrassel i fack 1. När det uppstår trassel visas en animation, som hjälper dig att åtgärda problemet, på kontrollpanelen.
  1. Om större delen av papperet syns i facket kan du dra det långsamt nedåt och ut ur skrivaren. Se till att hela arket avlägsnas. Om det går sönder fortsätter du med följande steg för att hitta resten.
    Om större delen av papperet har matats in i skrivaren fortsätter du med nedanstående steg.
    Figur : Ta bort papperet som fastnat
  2. Tryck på frigöringsknappen för den övre luckan på skrivarens vänstra sida.
    Figur : Tryck på frigörningsknappen
  3. Öppna den främre luckan.
    Figur : Öppna den främre luckan
  4. Ta bort tonerkassetten.
    Figur : Ta bort tonerkassetten
  5. Lyft upp åtkomstluckan för papperstrassel och ta långsamt bort de papper som har fastnat. Var försiktig så att du inte river sönder papperet.
    Figur : Ta bort papperet som fastnat
  6. Sätt tillbaka tonerkassetten.
    Figur : Installera tonerkassetten
  7. Stäng den främre luckan.
    Figur : Stäng den främre luckan