HP LaserJet MFP M72625, M72630 - Så använder du hålslagningen

Hålslagningsfunktionen går att använda när en inre efterbehandlare med hålslagning är installerad på skrivaren. Använd hålslagningsfunktionen för att automatiskt slå hål i sidor vid utskrift eller i kopierade ark. Vissa alternativ för hålslagning inkluderar också häftning.
Det här dokumentet innehåller information om tillgängliga hålslagningsalternativ och hur du använder hålslagning när du kopierar från den automatiska dokumentmataren (ADM) eller när du skriver ut dokument från en dator med HP-skrivardrivrutinen.
obs!
Antalet tillgängliga hål är olika beroende på land/region.
  • För länder/regioner som använder metriska mått finns alternativen två eller fyra hål.
  • För länder/regioner som använder imperialenheter finns alternativen två eller tre hål.
  • I Sverige finns särskilda efterbehandlare med hålslagning.