• Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP LaserJet- och Color LaserJet Enterprise MFP-skrivare - meddelandena 10.39.60, 10.39.69 och 10.39.70

Problem

Produkten indikerar när dokumentmatarsatsen är låg eller väldigt låg. Den faktiska återstående livslängden för underhållssatsen för den automatiska dokumentmataren (ADM) kan variera.
Nummerfel visas bara i händelseloggen.
  • 10.39.60 (händelselogg): Meddelande på kontrollpanelen – Dokumentmatarsatsen låg
  • 10.39.69 (händelselogg): Meddelande på kontrollpanelen – Dokumentmatarsatsen väldigt låg
  • 10.39.70 (händelselogg): Meddelande på kontrollpanelen – Dokumentmatarsatsens skanning mer än väldigt låg

Lösning

Byt ut underhållssatsen för dokumentmataren.
Efter utbyte av underhållssatsen för dokumentmataren ska du återställa underhållssatsens sidräknare genom att välja Ny dokumentmatarsats i undermenyn Hantera förbrukningsmaterial.
obs!
När nivån på förbrukningsmaterial från HP är mycket låg upphör HP:s Premium Protection-garanti för förbrukningsmaterialet att gälla.
HP rekommenderar att kunder har nya förbrukningsmaterial tillgängliga för installation när förbrukningsmaterialet har passerat dess användbara livslängd.