• Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP Managed-skrivare - Konfigurationssidan eller rapport på kontrollpanelen visar ett felaktigt antal eMMC-lagringar eller hårddiskar

Problem

När du visar eMMC-lagrings- eller andra hårddiskdata på en HP Managed-skrivare matchar inte den rapporterade siffran det som anges i databladet eller i relaterad supportdokumentation för följande modeller:
  • HP LaserJet Managed Flow MFP E72520-E72540
  • HP Color LaserJet Managed MFP E77820-E77830
  • HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560
  • HP Color LaserJet Managed MFP E87640-E87660
Dessa felaktiga data kanske syns på en eller flera av följande platser:
  • Rapportmenyn på kontrollpanelen
  • Utskriven konfigurationssida
  • Konfigurationssida i den inbyggda webbservern (EWS)
obs!
Databladet och relaterad supportdokumentation är korrekt. Det finns ytterligare en hårddisk på skrivarens moderkort som inte anges i rapporten på konfigurationssidan när den visas från antingen kontrollpanelen eller den inbyggda webbservern (EWS).

Orsak

Moderkortsdata inkluderades inte i siffrorna för total lagring.

Lösning

Ingen åtgärd behövs. Denna bristande överensstämmelse för rapporterade hårddisksiffor eller eMMC-lagringssiffror kommer att korrigeras i framtida lansering av fast programvara.

Hårddisktyper och -format

Det faktiska antalet eMMC-lagringar och hårddiskar i skrivaren och deras storlekar varierar beroende på skrivaren.
Faktisk eMMC-lagring och hårddisk per modell
Skrivarmodell
Hårddisk- eller lagringstyp och -storlek
Formaterare (eMMC)
Formaterare (HDD eller FIPs)
Moderkort (HDD eller FIPs)
E72525dn
E72530dn
E72535dn
E77822dn
E77825dn
E77830dn
16 GB
ej tillämpligt
320 GB
E72525z
E72530z
E72535z
E77822z
E77825z
E77830z
ej tillämpligt
320 GB eller 500 GB FIPs*
320 GB eller 500 GB FIPs*
E82540dn
E82550dn
E82560dn
E87640dn
E87650dn
E87660dn
E82540z
E82550z
E82560z
E87640z
E87650z
E87660z
* 500 GB FIPs-hårddisk finns tillgänglig som tillval.

Platser för eMMC-lagring eller hårddisk

Hanterade skrivare inkluderar vanligtvis hårddiskar på olika platser i skrivaren. Se platser i bilderna nedan. Kontakta säljaren av hårddisken eller besök deras webbplats för mer information om hårddiskar.
Figur : Placering av moderkortets hårddisk (innan luckan är borttagen)
Figur : Placering av moderkortets hårddisk (efter luckan är borttagen)
Figur : Placering av eMMC-lagring på formateraren – icke-Flow-modeller
Figur : Placering av hårddisk (HDD) på formaterare – endast Flow-modeller