HP LaserJet M28-M29w - Blinkande lampor

Det här dokumentet gäller för HP LaserJet Pro MFP M28w och M202-skrivare.
I följande avsnitt beskrivs de vanligaste feltillstånden som indikeras av kombinationerna av blinkande lampor som visas på skrivarens kontrollpanel, följt av lösningar för varje kombination. Leta reda på det felmönster som visas på kontrollpanelen och följ sedan stegen för att lösa problemet.
     Exempel på kontrollpanelens knappar, ikoner och lampor
  1. Kontrollpanelens LED-display
  2. Knappen kopieringsinställningar
  3. Knappen Starta kopiering
  4. Cancel knapp
  5. Lampa för förbrukningsmaterial
  6. Strömlampa/knapp
  7. Varningslampa
  8. Knapp/lampa för Trådlös
  9. Knappen Starta kopiering
  10. Nedåtpil
  11. Uppåtpil

Lämna in skrivaren på service

Reparerar eller ersätt din HP-produkt om du har slutfört alla föregående steg.
För att se om din produkt fortfarande är under garanti går du till webbplatsen för garantikontroll http://www.support.hp.com/checkwarranty. Kontakta HP Support för att schemalägga en reparation eller byte. Om du är i Stillahavsområdet Kontaktar du HP Support för att hitta ett lokalt servicecenter i ditt område.
Reparationsavgifter kan tillkomma om garantin inge längre gäller för produkterna.