HP LaserJet M28-M29w - Blinkande lampor

Det här dokumentet gäller för HP LaserJet Pro MFP M28w och M202-skrivare.
I följande avsnitt beskrivs de vanligaste feltillstånden som indikeras av kombinationerna av blinkande lampor som visas på skrivarens kontrollpanel, följt av lösningar för varje kombination. Leta reda på det felmönster som visas på kontrollpanelen och följ sedan stegen för att lösa problemet.
     Exempel på kontrollpanelens knappar, ikoner och lampor
  1. Kontrollpanelens LED-display
  2. Knappen kopieringsinställningar
  3. Knappen Starta kopiering
  4. Cancel knapp
  5. Lampa för förbrukningsmaterial
  6. Strömlampa/knapp
  7. Varningslampa
  8. Knapp/lampa för Trådlös
  9. Knappen Starta kopiering
  10. Nedåtpil
  11. Uppåtpil

Lämna in skrivaren på service

Utför service eller byt ut HP-produkten om problemet kvarstår efter att du har utfört alla ovanstående steg.
Gå till Kontakta HP:s kundsupport om du vill schemalägga produktreparation eller -byte. Om du befinner dig i Asien/Stillahavsområdet kommer du till ett lokalt servicecenter i ditt område.
För att bekräfta din garantistatus går du till Kontrollera HP-produktens garanti. Reparationsavgifter kan tillkomma om garantin inge längre gäller för produkterna.