HP LaserJet Pro M15w-skrivare - Blinkande lampor

Det här dokumentet gäller för HP LaserJet Pro M15w-skrivare.
Följande avsnitt beskriver feltillstånd med blinkande (lysande) lampor som visas på kontrollpanelen, följt av lösningar för varje fel. Leta reda på det felmönster som visas på kontrollpanelen och följ sedan stegen för att lösa problemet.
    Figur : Kontrollpanelen med angivna lampor och knappar
    Kontrollpanelen med angivna lampor och knappar
  1. Knapp och lampa för Trådlös
  2. Varningslampa
  3. Strömbrytar-knapp och lampa
  4. Knappen Återuppta/Avbryt

Lämna in skrivaren på service

Utför service eller byt ut HP-produkten om problemet kvarstår efter att du har utfört alla ovanstående steg.
Gå till Kontakta HP:s kundsupport om du vill schemalägga produktreparation eller -byte. Om du befinner dig i Asien/Stillahavsområdet kommer du till ett lokalt servicecenter i ditt område.
För att bekräfta din garantistatus går du till Kontrollera HP-produktens garanti. Reparationsavgifter kan tillkomma om garantin inge längre gäller för produkterna.