HP LaserJet Pro M15w-skrivare - Blinkande lampor

Det här dokumentet gäller för HP LaserJet Pro M15w-skrivare.
Följande avsnitt beskriver feltillstånd med blinkande (lysande) lampor som visas på kontrollpanelen, följt av lösningar för varje fel. Leta reda på det felmönster som visas på kontrollpanelen och följ sedan stegen för att lösa problemet.
    Figur : Kontrollpanelen med angivna lampor och knappar
    Kontrollpanelen med angivna lampor och knappar
  1. Knapp och lampa för Trådlös
  2. Varningslampa
  3. Strömbrytar-knapp och lampa
  4. Knappen Återuppta/Avbryt
Reparerar eller ersätt din HP-produkt om du har slutfört alla föregående steg.
För att se om din produkt fortfarande är under garanti går du till webbplatsen för garantikontroll http://www.support.hp.com/checkwarranty. Kontakta HP Support för att schemalägga en reparation eller byte. Om du är i Stillahavsområdet Kontaktar du HP Support för att hitta ett lokalt servicecenter i ditt område.
Reparationsavgifter kan tillkomma om garantin inge längre gäller för produkterna.