• Information

• Respons

HP LaserJet Pro M15a, M15w-skrivare - Kontrollera panelfunktioner

Det här dokumentet avser HP LaserJet Pro M15a, M15w-skrivare.
Kontrollpanelen innehåller knappar, ikoner och lampor för att välja utskriftsalternativ och visa skrivarens status.
    Kontrollpanelen med angivna lampor och knappar
  1. Knapp och lampa för trådlöst
  2. Varningslampa
  3. Strömknapp och lampa
  4. Knappen Fortsätt/Avbryt
1. Knapp och lampa för trådlöst: Slår på och stänger av den trådlösa funktionen.
  • En stadigt lysande lampa indikerar att en trådlös anslutning har upprättats.
  • En långsamt blinkande lampa indikerar att en anslutning konfigureras.
  • En snabbt blinkande lampa indikerar ett problem med den trådlösa anslutningen.
2. Varningslampa: Anger att skrivaren kräver användaråtgärder.
3. Strömknapp/Redo-lampa: Slår på och stänger av skrivaren.
  • Lampan lyser med fast sken när skrivaren är redo för utskrift.
  • En blinkande lampa indikerar att skrivaren tar emot eller avbryter ett utskriftsjobb.
4. Knappen Återuppta/Avbryt: Återupptar eller avbryter utskrifter.