Skrivarserierna HP DeskJet, OfficeJet 5200 - Instruktioner för byte av skrivaren

Detta dokument gäller för HP DeskJet Ink Advantage 5275, 5276, och 5278, och OfficeJet 5220, 5252, 5255, 5258 och 5264 All-in-One-skrivare.
När HP byter ut defekta produkter kan det hända att vissa tillbehör eller delar måste flyttas över från den defekta produkten till den nya produkten.
  obs!
  • Vissa valfria tillbehör kanske inte ingår i din produktmodell.
  • Behåll valfria tillbehör som du har köpt separat.
Innan du skickar din trasiga skrivare till HP, se till att du tar bort rätt tillbehör att använda med din nya skrivare.
  obs!
Om du har registrerat dig för HP Instant Ink och använde HP Instant Ink-bläckpatroner i din gamla skrivare, kommer de inte att fungera med din nya skrivare. Gå till Byte eller tillägg av skrivare till ditt konto för ytterligare information.
  1. Starta skrivaren.
  2. Lyft upp åtkomstluckan till bläckpatronen och ta sedan bort bläckpatronerna.
      obs!
    Om du har HP Instant Ink bläckpatroner, behöver du nya HP Instant Ink bläckpatroner till din nya skrivare. Gå till HP Instant Ink och logga sedan in på kontot för mer information.
    Figur : Ta ur bläckpatronerna
    Ta ur bläckpatronerna
  3. Om du inte ska sätta in bläckpatronerna i den nya skrivaren direkt ska du förvara dem i rumstemperatur i en försluten plastbehållare. För att förhindra att bläcket torkar ska färgbläckpatroner förvaras med munstycket nedåt och svarta patroner med munstycket uppåt.
  4. Stäng av skrivaren.
  5. Koppla loss strömsladden från baksidan av skrivaren och koppla sedan bort strömsladden från eluttaget, överspänningsskyddet, förlängningskabeln eller grenuttaget.
  6. Behåll följande tillbehör för användning med den nya skrivaren:
    • Strömsladd
      Strömsladd
    • Ethernet-kabel
      Ethernet-kabel
    • USB-kabel (Universal Serial Bus)
      USB-kabel (Universal Serial Bus)
    • Telefonsladd
      Telefonsladd
    • CD med skrivarprogram
      CD med skrivarprogram
    • Handböcker till skrivare
      Exempel på en handbok till en skrivare
  7. Anslut strömsladden till den nya skrivarens baksida och anslut den till ett vägguttag.
  8. Slå på den nya skrivaren, installera bläckpatronerna och testa sedan alla skrivarfunktioner.
    Du kan nu använda din nya skrivare.
För ytterligare supportinformation avseende skrivare, se www.hp.com/support.