HP PageWide Enterprise MFP 780, 785 - Konfigurera skrivaren (maskinvara) (zs-modell)

I dokumentet förklaras hur du konfigurerar skrivarens fysiska delar. Slutför dessa steg innan du installerar programvaran till skrivaren på datorn.
Om skrivarens maskinvara redan är installerad, se länkar till anvisningar för installation av programvara i slutet av det här dokumentet för hjälp med installation av programvara.
Dokumentet beskriver följande konfigurationssteg för skrivaren: