HP PageWide Enterprise 765, HP PageWide Managed E75160, P75250 - Energisparinställningar

Inledning

Konfigurera inställningar för viloläge för att minska strömförbrukningen när skrivaren är i viloläge.

Ställ in vilolägestimern och konfigurera skrivaren så att max 2 watt ström används

Inställningarna för viloläge påverkar hur mycket ström skrivaren förbrukar, uppvaknings-/vilotid, hur snabbt skrivaren aktiverar viloläge och hur snabbt skrivaren vaknar upp från viloläge.
Om du vill konfigurera skrivaren så att den förbrukar 2 watt eller mindre i viloläge så anger du tider för både inställningarna Viloläge efter inaktivitet och Automatisk avstängning efter viloläge.
  1. Välj Inställningar på startskärmen på skrivarens kontrollpanel.
  2. Öppna följande menyer:
    • Allmänt
    • Ströminställningar
    • Vilolägesinställningar
  3. Välj Viloläge efter inaktivitet för att ange efter hur många minuters inaktivitet skrivaren ska försättas i viloläge. Ange lämplig tidsperiod.
  4. Välj Automatiskt avstängning efter viloläge om du vill att skrivaren ska försättas i ett djupare strömsparläge efter en period av viloläge. Ange lämplig tidsperiod.
    obs!
    Som standard vaknar skrivaren från automatisk avstängning vid alla aktiviteter förutom USB eller Wi-Fi. För att få bättre ströminställningar kan du ange att den ska vakna endast av strömknappen genom att välja Stäng av (endast väckning med på-/av-knappen).
  5. Tryck på Klar för att spara inställningarna.