Samsung ProXpress SL-C2670 Color Laser MFP - Lägga i original

Det här dokumentet beskriver hur du fyller på originaldokument i skrivaren.
Du kan använda skannerglaset eller dokumentmataren för att lägga i ett original för kopiering, skanning och sända ett fax.
  obs!
Illustrationer i den här användarhandboken kan se annorlunda ut jämfört med din skrivare, beroende på dess tillval och modell.
Lägga i original
Välj något av följande avsnitt om att lägga i original.