Samsung ProXpress SL-C2670 Color Laser MFP - Fylla på papper

Det här dokumentet beskriver hur du fyller på papper i skrivaren Samsung ProXpress SL-C2670 Color Laser MFP.
  varning!
  • Användning av utskriftsmaterial som inte uppfyller dessa specifikationer kan orsaka problem eller kräva reparation. Sådana reparationer täcks inte av Samsungs garanti eller serviceavtal.
  • Använd inte fotopapper för bläckskrivare med den här skrivaren. Det kan skada skrivaren.
  • Användning av antändligt utskriftsmaterial kan orsaka brand.
  • Använd endast specifika utskriftsmaterial.
  • Använd inte fotopapper för bläckskrivare med den här skrivaren. Det kan skada skrivaren.
  varning!
Användning av lättantändliga material eller främmande material som lämnas kvar i skrivaren kan leda till att enheten överhettas och i sällsynta fall orsaka brand.
obs!
Illustrationerna i den här användarhandboken kan se annorlunda ut jämfört med skrivaren, beroende på modell och installerade tillval.
  varning!
Om användare inte justerar pappersledarna kan det orsaka passningsproblem, bildförvrängning eller papperstrassel.

Fylla på papper i facket

Läs följande avsnitt om att fylla på papper i skrivaren.

Ändra storlek på papperet i facket

För att fylla på med längre papper, som papper i Legal-format, behöver du justera pappersledarna för att förlänga pappersfacket. Om du vill ändra fackets storlek för att fylla på en annan pappersstorlek behöver du justera pappersledaren för längd.
    Figur : Exempel på fack
  1. Spak för att förlänga fack
  2. Pappersledare för längd
  3. Pappersledare för bredd
Figur : Exempel på att trycka på knappen
obs!
Tryck på knappen enligt bild och dra ut facket.

Skriva ut på specialmaterial

Se tabellen för specialmaterial som används i facket:
Typ
Fack 1
Extrafack
Multifunktionsfack
Vanligt
Tjockt
Tjockare
Tunt
Finpapper
Färg
Kartong
Etiketter
OH-film
Kuvert
Förtryckt
Returpapper
Bomull
Arkiv
Brevpapper
Hålslaget
Glättat foto
(: Stöds, Blank: Stöds inte)