Samsung ProXpress SL-C2620 Color Laser Printer - Rensa papperstrassel

Följande processer beskriver hur du åtgärdar papperstrassel. Dra sakta och försiktigt ut papperet som fastnat för att undvika att det går sönder.

I facket

Illustrationer i den här användarhandboken kan se annorlunda ut jämfört med din skrivare, beroende på alternativ och modell. Kontrollera skrivartypen.
  1. Ta loss kassetten.
    Figur : Kassett, ta bort
  2. Ta bort papperet som fastnat genom att försiktigt dra det rakt ut.
    Figur : Papper, ta bort
  3. Installera om kassetten.
    Figur : Kassett, sätt i

I extrafacket

1. Ta bort extrakassetten.
    Figur : Valfri kassett, ta bort
  2. Ta bort papperet som fastnat genom att försiktigt dra det rakt ut.
    Figur : Papper, ta bort
  3. Installera om extrakassetten.
    Figur : Valfri kassett, sätt i
    Om användaren inte ser något papper här, stoppa och gå till nästa steg.
  4. Öppna den bakre luckan.
    Figur : Bakre lucka, ta bort
  5. Ta bort papperet som fastnat genom att försiktigt dra det rakt ut.
    Figur : Papper, ta bort
  6. Stäng den bakre luckan.
    Figur : Bakre lucka, stänga.

I multifunktionsfacket

1. Ta bort papperet som fastnat genom att försiktigt dra det rakt ut.
    Figur : Papper, ta bort
    Om användaren inte ser något papper här, stoppa och gå till nästa steg.
  2. Stäng multifunktionsfacket.
    Figur : Förlängningsdel till multifunktionsfack, stänga
    Figur : Multifunktionsfack, stänga
  3. Ta bort kassetten.
    Figur : Kassett, ta bort
  4. Ta bort papperet som fastnat genom att försiktigt dra det rakt ut.
    Figur : Papper, ta bort
  5. Installera om kassetten.
    Figur : Kassett, sätt i

Inuti skrivaren

varning!
Området vid fixeringsenheten är varmt. Var försiktig när du tar ur papper från skrivaren.
obs!
Illustrationer i den här användarhandboken kan se annorlunda ut jämfört med din skrivare, beroende på alternativ och modell. Kontrollera skrivartypen.
  1. Ta bort papperet som fastnat genom att försiktigt dra det rakt ut.
    Figur : Papper, ta bort
  2. Öppna den bakre luckan.
    Figur : Bakre lucka, öppna
  3. Ta bort papperet som fastnat genom att försiktigt dra det rakt ut.
    Figur : Papper, ta bort
  4. Stäng den bakre luckan.
    Figur : Bakre lucka, stänga

Vid utmatningen

varning!
Området vid fixeringsenheten är varmt. Var försiktig när du tar ur papper från skrivaren.
obs!
Illustrationer i den här användarhandboken kan se annorlunda ut jämfört med din skrivare, beroende på alternativ och modell. Kontrollera skrivartypen.
  1. Ta bort papperet som fastnat genom att försiktigt dra det rakt ut.
    Figur : Papper, ta bort
  2. Öppna den bakre luckan.
    Figur : Bakre lucka, öppna
  3. Ta bort papperet som fastnat genom att försiktigt dra det rakt ut.
    Figur : Papper, ta bort
  4. Stäng den bakre luckan.
    Figur : Bakre lucka, stänga

Vid duplexenheten

1. Öppna den bakre luckan.
    Figur : Bakre lucka, öppna
  2. Ta bort papperet som fastnat genom att försiktigt dra det rakt ut.
    Figur : Papper, ta bort
  3. Stäng den bakre luckan.
    Figur : Bakre lucka, stänga