• Information
    Vi håller på att uppgradera vår hemsida

Vid tillfälliga problem, vänligen försök igen senare.

Läser in...

Samsung ProXpress SL-C2620 Color Laser Printer - Byta tonerkassett

Följande process visar hur du byter ut tonerkassetten.
Skrivaren använder fyra färger och var och en av dem har en egen tonerkassett: gul (Y), magenta (M), cyan (C) och svart (K).
  • Statuslysdioden och tonerrelaterade meddelanden på skärmen anger när de enskilda tonerkassetterna ska bytas ut.
  • Fönstret Samsung Printing Status Program visas på datorn och anger vilken färgkassett som har slut på toner.
Kontrollera vilken typ av tonerkassett skrivaren har.
obs!
  • Skaka tonerkassetten noga, det förbättrar den initiala utskriftskvaliteten.
  • Illustrationer i den här användarhandboken kan se annorlunda ut jämfört med din skrivare, beroende på alternativ och modell. Kontrollera skrivartypen.
  varning!
  • Undvik skador på tonerkassetten genom att inte utsätta den för ljus i mer än några minuter. Täck den med ett papper vid behov.
  • Rör inte det gröna området på tonerkassetten. Undvik att röra det här området med hjälp av handtaget på kassetten.
  • Använd inte vassa föremål som t.ex en kniv eller sax för att öppna tonerkassettens förpackning. De kan repa kassettens bildtrumma.
  • Om du får toner på kläderna ska du torka bort det med en torr trasa och sedan tvätta kläderna i kallt vatten. Om du använder varmt vatten fastnar tonern i tyget.

Så här byter du ut tonerkassetten

1. Öppna den främre luckan.
    Figur : Främre lucka, öppna
  2. Dra ut tonerfacket.
    Figur : Tonerfack, öppna
  3. Ta ut tonerkassetterna ur skrivaren. Återvinn tonerkassetterna genom att gå till Produktretur och återvinning.
    Figur : Ta bort toner
  4. Ta ut de nya tonerkassetterna från förpackningen. Var noga med att återvinna allt förpackningsmaterial.
    Figur : Packa upp toner
  5. Ta bort skyddsfilmen från tonerkassetterna.
    Figur : Dra ut tonerplasten
    Figur : Ta bort plasten från toner
  6. Skaka tonerkassetten ordentligt sida till sida fem eller sex gånger.
    Figur : Skaka tonerkassetten
  7. Sätt i tonerkassetterna i skrivaren.
    Figur : Sätta i ny toner
  8. Skjut in tonerfacket.
    Figur : Tonerfack, stänga
  9. Stäng främre luckan.
    Figur : Främre lucka, stäng